Καγιανάς σε φρυγανιστό ψωμί – Το Ελληνικό brunch στα καλύτερά του

    Ημερομηνία:

    Ο καγιανάς, ή αλλιώς στραπατσάδα, είναι μια από τις πιο αγαπημένες Eλληνικές συνταγές με αυγά και ντομάτα για το καλοκαίρι και είναι μια απλή, γρήγορη και πεντανόστιμη λύση για όταν δεν εχουμε χρόνο. Σήμερα τον απογειώνουμε πάνω σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί με λίγο ελαιόλαδο, μυρωδικά και – γιατί όχι; – φέτα ή ακόμα και μια πικάντικη πινελιά. Είναι το τέλειο brunch, αλλά και μια έξυπνη ιδέα για ελαφρύ, γευστικό βραδινόόταν δεν έχεις χρόνο αλλά θες κάτι σπιτικό και νόστιμο.

    Υλικά

    • κρεμμυδι 1 μικρό ψιλοκομμένο
    • ντοματα 1 τριμμένη
    • αλατι Κατά βούληση
    • πιπέρι Κατά βούληση
    • ζαχαρη 1 πρέζα
    • αυγα 4

    Για τη βάση

    • ψωμί 2 φέτες

    Για το πασπάλισμα

    • μπεικον 1-2 κουταλιές της σούπας (ανά ψωμί) ψιλοκομμένο
    • κρεμμυδι 1-2 κουταλάκια του γλυκού (ανά ψωμί) ψιλοκομμένο φρέσκο

    daddy-cool.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ζώδιο που φοβάται τις αλλαγές – Στρεσάρεται και τρομάζει

    Σας αρέσουν οι αλλαγές ή μήπως σας στρεσάρουν; Αν...

    Η Daniella Chavez πίνει τον πρωινό καφέ της με μαύρο μπικίνι στην Σαντορίνη

    Η Daniella Chavez μας δείχνει το Χιλιανό κορμί της,...

    Τι είναι η κοινότητα της αποπλάνησης και πώς συνδέεται με την «ανδρόσφαιρα»;

    H έννοια του pick-up artist δεν είναι καινούρια, φυσικά: αναφέρεται...

    Wonder Woman: Στα σκαριά νέα ταινία χωρίς την Γκαλ Γκαντότ

    Φαίνεται ότι η Νταϊάνα Πρινς ετοιμάζεται για μια δυναμική...