Κάι Τραμπ: Πήγε για γκολφ με τον παππού της Ντόναλντ Τραμπ και τον «θείο» Έλον Μασκ – Δείτε φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Γκολφ με τον παππού της και νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έπαιξε η 17χρονη Κάι Τραμπ, η οποία έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της το βράδυ των εκλογών στις ΗΠΑ.

    Φλίγκος

    «Κυριακές με τον παππού» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών και του βίντεο που ανήρτησε η Κάι Τραμπ έχοντας στο πλευρό της τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

    Μαζί τους στις φωτογραφίες ήταν και η 10χρονη αδερφή της Κλόη με τον Τραμπ να φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και ενα καπέλο με το λόγκο «Make America Great Again» (μτφ. Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη).

     

    ICECAP

    Στο γήπεδο του γκολφ, όμως, ήταν και ο Έλον Μάσκ για τον οποίο η Κάι Τραμπ σχολίασε ότι έχει γίνει κάτι σαν θείος της.

    «Ο Έλον πετυχαίνει την ιδιότητα “θείος”» έγραψε η Κάι Τραμπ στη λεζάντα της φωτογραφίας της ίδιας με τον Έλον Μασκ και τον 4χρονο γιο τουX Æ A-12.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί ο Τραμπ «ευλόγησε» τον αλ Σαράα; Παλιά τον είχαν επικηρύξει με 10 εκατ. δολάρια

    Οι ΗΠΑ τον είχαν επικηρύξει με 10 εκατ. δολάρια...

    ΜΕΘ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Γιατί είχαμε τόσους θανάτους στην πανδημία

    Τον εφιάλτη της πανδημίας ξυπνά η υπόθεση των δεκάδων...

    Ξεπέρασε το 90% η πρόοδος των εργασιών στο τμήμα Πύργος – Γαστούνη – ΦΩΤΟ

    Τοποθετούνται πινακίδες σήμανσης, ολοκληρώνονται τα κτίρια, αρχές Ιουνίου η...

    ΠΑΤΡΑ: Θρίλερ με 5 Γάλλους στο Πουρναρόκαστρο

    Επιχείρηση Πυροσβεστικής, 6ης ΕΜΑΚ και Αστυνομίας, για πέντε Γάλλους...