Καϊλή: Στο «μικροσκόπιο» η διαχείριση της μισθοδοσίας των συνεργατών της – Νέες πληροφορίες για την έρευνα

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη έρευνα αφορά υποψίες για ενδεχόμενη απάτη στη διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων ύψους 270.000 ευρώ. Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική υπόθεση, από το Qatar Gate.

    Η έρευνα αφορά τέσσερις βοηθούς της κ. Καϊλή, αλλά στο επίκεντρο βρίσκονται οι συναλλαγές με μία από τις βοηθούς της, η οποία, δήλωνε ότι βρισκόταν και εργαζόταν στις Βρυξέλλες, από το 2015 ως το 2017, και είχε αμοιβή 6656 ευρώ. Για το διάστημα 2017 – 2019, η ίδια συνεργάτης δήλωνε επίσης ότι εργαζόταν στις Βρυξέλλες και έπαιρνε αμοιβή 7020 ευρώ. Ωστόσο στην πραγματικότητα φαίνεται ότι η συγκεκριμένη βοηθός εργαζόταν από την Ελλάδα, με μισθό 1100-1500 ευρώ.

    ICECAP

    Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, η έρευνα εστιάζει κατά πόσον η διαφορά στις απολαβές της συγκεκριμένης εργαζόμενης κατέληγε στους λογαριασμούς της κ. Καϊλή και του πατέρα της. Με βάση αυτές τις υποψίες οι ευρωπαϊκές αρχές ερευνούν για ένα ποσό της τάξης των 226.000 ευρώ.

    Για τους άλλους τρεις βοηθούς η έρευνα αφορά σε συμμετοχές στην Ολομέλεια στο Στρασβούργο και σε ταξιδιωτικά έξοδα που φέρεται να εισέπραξαν, χωρίς όμως να ταξιδέψουν. Ένας από τους τρεις δηλώθηκε ότι βρέθηκε στο Στρασβούργο 27 φορές, χωρίς να έχει πάει. Ένας άλλος φέρεται να ταξίδεψε 14 και ο τρίτος 45 φορές. Αυτά τα έξοδα φτάνουν το ποσό των 43.900 ευρώ.
    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας της Εύας Καϊλή.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Μοσχούρης: Το τέλος του «πρωτοπαλίκαρου της νύχτας» γράφτηκε με καλάσνικοφ

    Όσοι συναναστρέφονταν τον Γιώργο Μοσχούρη τα τελευταία χρόνια, υποστήριζαν...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΘΥΜΑ 47ΧΡΟΝΗ ΝΑΥΤΙΚΟ: Την παρέσυρε και την σκότωσε νταλίκα

    Τραγικό θάνατο βρήκε μια 47χρονη ναυτικός λίγο πριν τα...

    ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Καθημερινές συνήθειες που θα σας κάνουν πιο έξυπνες από το 98% των ανθρώπων

    Αν έχετε κάνει δύο τεστ ευφυΐας μπορεί να έχετε...