Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες από την Τρίτη

Ημερομηνία:

Ο Νοέμβριος, ο οποίος παραδοσιακά είναι ένας βροχερός μήνας, φέρνει από σήμερα 2/11 συννεφιά και βροχοπτώσεις στα δυτικά και νότια, που αναμένεται να επιμείνουν μέσα στην εβδομάδα.

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός από 7/11, υποχωρεί ο υδράργυρος
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Κυριακής εκδηλώνονται τοπικές βροχές στα ΝΔ του Ιονίου. Από το βράδυ της Κυριακής μπαίνουμε σε μια νέα αστάθεια στη δυτική Ελλάδα και τα ξημερώματα της Δευτέρας στις ίδιες περιοχές θα έχουμε καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο και στα δυτικά της Ηπείρου.

Την Τρίτη ο καιρός αλλάζει ακόμη περισσότερο με βροχές στα δυτικά και ΒΔ, αλλά και ΒΒΑ της χώρας. Και στην Αττική θα έχουμε βροχές και την Τετάρτη θα έχουμε αστάθεια στα πιο ανατολικά τμήματα της χώρας.

Από την Τρίτη πάντως αναμένεται… «να κρυώσει» ο καιρός αρχικά από τα βόρεια και τα ανατολικά της χώρας και μέχρι και τις 11/11 η θερμοκρασία θα πέσει περισσότερο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Φωκίων Ζαΐμης: «Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για Δίκτυο Βιβλιοθηκών Δυτικής Ελλάδας»

Στην εκδήλωση της Βιβλιοθήκης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου «Ανοικτές...

Ελεύθεροι επαγγελματίες: «Ανάσα» για εισοδήματα πάνω από 10.000 ευρώ – Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2027

Διπλή φορολογική ανάσα με μικρότερο τεκμαρτό εισόδημα και νέα...

Άγριο ξύλο στο Halloween Hunt στο Γκάζι – «Μας χτυπούσαν και όταν φωνάζαμε ότι πονάμε, συνέχιζαν πιο δυνατά»

Εικόνες που παραπέμπουν σε σκηνές τρόμου και καταγγελίες για...

Με «άρωμα» Ελλάδας ο διάδοχος της Λαγκάρντ στην προεδρία της ΕΚΤ

Μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές διαπραγματεύσεις των επόμενων μηνών...