Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

    Ημερομηνία:

    Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από σήμερτα στα δυτικά και βαθμιαία στα βορειοανατολικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, καθώς και θυελλώδεις νότιους ανέμους, τοπικά στο Αιγαίο πολύ θυελλώδεις.

    Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

    1. ΣΗΜΕΡΑ (08-02-2021)

    α. Από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
    β. Από τις μεσημβρινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, σταδιακά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

    2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (09-02-2021)

    α. Από αργά το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021).
    β. Από τις βραδινές ώρες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021) τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς η Θράκη.

    Β. Θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν τη Δευτέρα (08-02-2021), οι οποίοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

    Severe_FEB081_2

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Κάρφωσε” μαχαίρι στην κοιλιά του αδελφού του

    Τον δρόμο για την Ψυχιατρική Κλινική της Τρίπολης πήρε ο...

    ΑΧΑΪΑ: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 59χρονου Νίκου Μπίτρα

    Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες ο 59χρονος Νικόλαος Μπίτρας...

    ΑΧΑΪΑ: Νεκρή γυναίκα στην Ροδιά

    Την τελευταία της πνοή στην θάλασσα άφησε χθες το...

    ΠΑΤΡΑ: Δίωξη για κακούργημα στον 62χρονο που προκάλεσε τροχαίο και ακρωτηριάστηκε 53χρονη

    Την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Πατρών...