Καιρός: «Καταρρέει» ο αντικυκλώνας και έρχονται βροχές – «Ρίξτε κάτι πάνω σας… Σφίγγουν τα κρύα»

Ημερομηνία:

«Καταρρέει» ο αντικυκλώνας σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, γεγονός που θα φέρει αλλαγή του καιρού με αρκετές βροχές από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του OPEN, τόνισε «μας έρχονται οι βροχοπτώσεις, καταρρέει αυτός ο αντικυκλώνας, μετατοπίζεται λίγο πιο βόρεια, βορειοδυτικά με αποτέλεσμα να έχουν κίνηση κακοκαιριών προς την περιοχή μας». Ο ίδιος επεσήμανε πως «θα δούμε φθινόπωρο με αρκετές βροχές από τα μέσα της άλλης εβδομάδας», προσθέτοντας πως «χρειαζόμαστε το μπουφάν, γιατί κάνει αρκετό κρύο».

Από την πλευρά του, ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook «ρίξτε κάτι πάνω σας…Σφίγγουν τα κρύα!».

Ακούστε αναλυτικά την πρόγνωση από τον ίδιο:

«Ήπιες θερμοκρασίες έως τις 10 Νοεμβρίου»

Από την πλευρά του, ο μετεωρολόγος  Γιάννης Καλλιάνος, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, πως η ηλιοφάνεια και οι ήπιες θερμοκρασίες θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

«Δυστυχώς τα καιρικά νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα και για την εβδομάδα που θα έρθει, μιας και η ανομβρία θα συνεχιστεί. Ο καιρός επομένως συνεχίζει να είναι πιο ήπιος από ποτέ, με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που θα παραμείνουν ήπιες τουλάχιστον μέχρι τις 10 του Νοέμβρη, με τιμές κοντά στους 24°C στα δυτικά και στους 20-22°C στην υπόλοιπη χώρα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής).

Βέβαια, στο Αιγαίο θα πνέουν δυνατοί βοριάδες, φτάνοντας τα 6-7 και τοπικά τα 8 μποφόρ, αλλά καμία οργανωμένη κακοκαιρία δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Επίσης ψύχρα θα επικρατεί νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ έως και παγωνιά στα ορεινά».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Formula 1 ετοιμάζει V8 3.0 turbo για το 2030 – Και ο ήχος είναι μόνο η αρχή

Η επόμενη μεγάλη αλλαγή στους κινητήρες της F1 έχει...

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 11, τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13-10-2026

ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΘΑΝ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 57 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 /...

The Gentlemen, σεζόν 2: Το ανδρικό στυλ του 2026 έχει βρετανική προφορά

Ο Guy Ritchie επιστρέφει με τον Eddie Horniman πιο...

Μετά το Samba, τι; Πέντε sneakers που αξίζει να κοιτάξεις το φθινόπωρο του 2026

Το Samba δεν εξαφανίζεται. Απλώς, μετά από μερικές σεζόν...