Κακοκαιρία «Μήδεια» – ΔΕΗ: Έκπτωση 10% σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα

    Ημερομηνία:

    Σε μια κίνηση αναγνώρισης των δυσκολιών που πέρασαν – κι εξακολουθούν να περνούν – λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε αρκετές περιοχές της χώρας τις προηγούμενες ημέρες, η ΔΕΗ αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 10% στους πελάτες της, που έμειναν χωρίς ρεύμα.

    Πολλά νοικοκυριά, κυρίως στη Βόρεια και Ανατολική Αττική αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, τα οποία, σε συνδυασμό με τις συνθήκες πολικού ψύχους, προκάλεσαν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.

    Σημειώνεται πως οβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της Αττικής.

    Φλίγκος

    Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης της Αττικής και έχουν επανηλεκτροδοτηθεί τμήματα των γραμμών που παρουσίαζαν έως και σήμερα το πρωί ζημιές από την πτώση δέντρων στις περιοχές ΕκάληΔιόνυσο, Αγ.ΣτέφανοΚρυονέριΆνοιξηΔροσιά και Κάλαμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στεγαστικό: Η ώρα των κλειστών ακινήτων – Αντίστροφη μέτρηση για τις αποφάσεις της κυβέρνησης

    Μετά τις φορολογικές ελαφρύνσεις σε νέους, εργαζόμενους, επαγγελματίες, συνταξιούχους...

    Πενήντα νεκροί στην πόλη της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις: Εντολή εκκένωσης από τους IDF – «Θα χρησιμοποιήσουμε βία»

    Το Ισραήλ συνεχίζει να σφυροκοπά την πόλη της Γάζας, και τις γύρω...

    Τροχαίο – σοκ στην Δυτική Ελλάδα – Πώς βγήκαν από το ΙΧ – φωτό

    Σμπαράλια έγινε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο σε ατύχημα που συνέβη...

    Παραμένει διοικητής στο νοσοκομείο Πύργου ο Σπύρος Πολίτης – Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο σημερινός διοικητής Σπύρος Πολίτης θα παραμείνει στο “τιμόνι”...