Κακοκαιρία «Μπάλλος: Κλειστά τα σχολεία σε Κεφαλονιά και Μεσολόγγι

    Ημερομηνία:

    Με έντονες βροχοπτώσεις κάνει αισθητή την εμφάνισή του ο «Μπάλλος» στην Κεφαλονιά και στο Μεσολόγγι.

    Λόγω της κακοκαιρίας, ο δήμαρχος Σάμης αποφάσισε να ανακοινώσει ότι «σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2021, όλες οι σχολικές μονάδες προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστές, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων».

    Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στον Δήμο Μεσολογγίου, λόγω της κακοκαιρίας. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, «λόγω της κακοκαιρίας, που σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένεται να πλήξει και τον Δήμο Μεσολογγίου, με απόφαση του δημάρχου, Κώστα Λύρου, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του δήμου».

    Σύμφωνα με τον δήμο, αυτή η απόφαση «λαμβάνεται προληπτικά και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...