Κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του βιολογικού πατέρα του Άγγελου

    Ημερομηνία:

    Με τις κατηγορίες της μεθοδευμένης πρόκλησης πόνου με κίνδυνο για την ζωή του παιδιού, όσο ζούσε, αλλά και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καλείται να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου.

    Σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, έχει εκδοθεί ένταλμα από την αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου.

    Φλίγκος

    Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε πάρει σχετική κλήση προς απολογία από τον Μάρτιο, μέχρι σήμερα όμως δεν είχε εμφανιστεί ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής. Αυτό είχε ως συνέπεια, η ανακρίτρια να προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σε βάρος του.

    Η εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, κ. Παναγιωτίδου, μιλώντας σε εκπομπή του Star, ανέφερε ότι δεν κατέστη εφικτό να γίνει αυτό νωρίτερα, καθώς την ημέρα που θα ταξίδευε, είχε απαγορευτικό. Πιθανολογεί ωστόσο, επειδή δεν έχει σταλεί νέα κλήση στον βιολογικό πατέρα, ότι μπορεί να έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

    Οι κατηγορίες αυτές σε βάρος του άνδρα, ο οποίος δεν είχε αναγνωρίσει τον αδικοχαμένο Άγγελο, φέρεται να προέκυψαν από κάποια ευρήματα της ιατροδικαστικής αλλά και από επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό που βρέθηκε σε κινητό τηλέφωνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΙΚΙΠΑ: Εκδήλωση με θέμα Βιοποικιλότητα και κλιματική αλλαγή

    Αφιερωμένη στη Μεσογειακή βιοποικιλότητα και στις επιπτώσεις της απ’...

    Ακρίβεια: Πού θα κυμανθούν οι τιμές στα καλοκαιρινά φρούτα

    Τόσο στις λαϊκές αγορές όσο και στα μανάβικα οι τιμές των...

    ΠΑΤΡΑ: Στις 26 Μαΐου ξεκινά η ετήσια έκθεση του Μορφωτικού Συλλόγου Κυριών

    Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών Πάτρας (Όθωνος Αμαλίας 74) πραγματοποιεί την...