Κακοποιός «χτύπησε» παραμονή Πρωτοχρονιάς και έκλεψε υπάλληλο του Δήμου

    Ημερομηνία:

    Θύμα κλοπής έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», παραμονή Πρωτοχρονιάς, υπαλλήλος του Δήμου Αθηναίων, στα Πατήσια.

    Νεαρός κακοποιός του άρπαξε το πορτοφόλι του και τον απείλησε με μαχαίρι. Ο δράστης «τρύπωσε» σε παράρτημα του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πατησίων, το απόγευμα της Παρασκευής. Χωρίς να περάσει από έλεγχο, ανέβηκε στο 1ο όροφο, μπήκε σε ένα γραφείο, και σε μια κρεμάστρα βρήκε το μπουφάν του 59χρονου υπαλλήλου. Αφού έψαξε τις τσέπες βρήκε το πορτοφόλι του, το πήρε και κινήθηκε προς τις σκάλες για να φύγει. Την στιγμή εκείνη τον αντιλήφθηκε το θύμα, και προσπάθησε να τον ακινητοποίησει.

    ICECAP

    Ο ληστής τράβηξε μαχαίρι, τον απείλησε και του ζήτησε να μην τον ακολουθήσει. Έφυγε τρέχοντας από το κτίριο του Δήμου, ενώ ο υπάλληλος ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών που έφτασαν στην οδό Πατησίων, αναζήτησαν τον δράστη, αλλά  δεν τον εντόπισαν. Ο 59χρονος δημοτικός υπάλληλος, δήλωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων, ότι το πορτοφόλι του, περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά του έγγραφα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαϊμης στον Ναό Ελικώνιου Ποσειδώνα στα Νικολαίικα- ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαϊμης: Ναός Ελικώνιου Ποσειδώνα, Νικολαίικα...

    Αυτά τα 6 όνειρα… τα έχουμε δει σχεδόν όλοι! Tι σημαίνουν;

    Αλλά ενώ κάποιοι άνθρωποι βυθίζονται σε έναν ύπνο χωρίς...

    Χαμός με τα στοιχήματα για τον διάδοχο του Πάπα Φραγκίσκου

    Την ώρα που οι καρδινάλιοι ετοιμάζονται να εκλέξουν στην...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Μεταφέρεται εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» – Τι συνέβη

    Την στιγμή που ο παιδικός φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου βρίσκεται στην...