Καλαμάτα: Διασώθηκε 64χρονος άνδρας από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ

Ημερομηνία:

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας προέβησαν στη διάσωση ενός 64χρονου ημεδαπού από τη θαλάσσια περιοχή του μώλου στο λιμάνι της Καλαμάτας.

PHILOXENIA

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν για την ύπαρξη άνδρα στη θάλασσα, ο οποίος καλούσε σε βοήθεια, στην ανωτέρω περιοχή. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με περιπολικό όχημα, τα οποία εντόπισαν τον άνδρα να ζητά βοήθεια μέσα στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 30 μέτρα από την εξωτερική πλευρά του λιμανιού.

Ο 64χρονος ήταν εξαντλημένος και αδυνατούσε να κολυμπήσει. Ένα στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. βούτηξε στη θάλασσα και ανέσυρε κολυμπώντας τον 64χρονο, έχοντας τις αισθήσεις του, στην είσοδο του λιμανιού, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, με τη συνοδεία στελεχών της Λιμενικής Αρχής, όπου και παρέμεινε για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Το Koenigsegg CCGT1 των 1.600 ίππων ξεπούλησε πριν παρουσιαστεί!

Η Koenigsegg παρουσίασε στο Monterey της Καλιφόρνια το CCGT1, νέο της hypercar,...

Επίσημο: Αυτή είναι η κορυφαία Lamborghini Revuelto SV

Η Lamborghini παρουσίασε με κάθε επισημότητα τη νέα Revuelto SV, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε...

Συνελήφθη ανήλικος στη Θεσπρωτία που άρπαξε 2.500 ευρώ από κατάστημα και χτύπησε τον ιδιοκτήτη

Συνελήφθη χθες (14/8) το απόγευμα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας ανήλικος αλλοδαπός, που...

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο πρωταθλητής κόσμου Φεράν Τόρες για πέντε χρόνια

ω Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φεράν Τόρες,...