ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Έγινε χαμός στα ΕΛΤΑ όταν παραχώρησαν τη σειρά σε έγκυο γυναίκα (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Καλαμάτα, όταν κόσμος που περίμενε στη σειρά, έσπευσε (όπως είναι λογικό) να παραχωρήσει προτεραιότητα σε μια έγκυο γυναίκα.

    Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται πως δεν άρεσε σε μια άλλη γυναίκα, η οποία περίμενε επίσης στην ουρά και άρχισε να διαμαρτύρεται. «Μπορεί να περιμένει, δεν την πιάσαν οι πόνοι» είπε χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης, ενώ η έγκυος απάντησε «καλά, μη με βαρέσετε κιόλας».
    GLEARNET

    Παράλληλα, κάποιοι άντρες που παρακολουθούσαν το περιστατικό, στράφηκαν κατά της γυναίκας που διαμαρτυρόταν, λέγοντας «δεν ντρέπεσαι λίγο, τα έβαλες με όλο τον κόσμο, έγινε κακιά με όλο τον κόσμο γιατί δεν σκέφτεσαι».

     

    Φλίγκος

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Κώστας Πελετίδης συλλυπείται τον Νίκο Παπαδημάτο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα ειλικρινή του...

    ΕΥΔΑΜ: Συμμετοχή του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

    To Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης έχει περάσει σε νέα...

    ΟΗΕ: Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στην Γάζα, υποκινητής ο Νετανιάχου – Τι βρήκε Επιτροπή Έρευνας

    Η Επιτροπή Έρευνας των Ηνωμένων Εθνών κατέληξε την Τρίτη...