Καλάβρυτα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια Ελβετού πεζοπόρου- Τον βρήκε κτηνοτρόφος

    Ημερομηνία:

    Η περιπέτεια ενός Ελβετού πεζοπόρου είχε αίσιο τέλος, χάρη στην παρατηρητικότητα και την ανθρωπιά ενός ντόπιου κτηνοτρόφου.

    Ο πεζοπόρος, τραυματισμένος και σχεδόν αφυδατωμένος, εντοπίστηκε στο μονοπάτι Ε4, στην περιοχή Κέλπεση Λυκούριας Καλαβρύτων. Η κατάσταση του ήταν κρίσιμη, καθώς είχε χάσει τις δυνάμεις του και δεν μπορούσε να συνεχίσει μόνος του.

    Ο κτηνοτρόφος Ηλίας Ντακόλιας, ο οποίος τυχαία πέρασε από το σημείο, δεν δίστασε να προσφέρει τη βοήθειά του. Αμέσως έδωσε νερό στον πεζοπόρο και ειδοποίησε το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας. Η αντίδραση των υπηρεσιών ήταν άμεση: το ασθενοφόρο και οι διασώστες έφτασαν γρήγορα, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και μεταφέροντάς τον στο Κέντρο Υγείας για περαιτέρω περίθαλψη, όπως γράφει το kalavrytanews.com.
    Ευτυχώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υγεία του πεζοπόρου είναι σε καλή κατάσταση και αναρρώνει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Alena Omovych με καυτό μαύρο μπικίνι στην Nikki Beach στο Dubai

    1Η Alena Omovych με καυτό μαύρο μπικίνι στην Nikki...

    Ποια ήταν η τιμωρία τον μοιχό και την μοιχαλίδα στην αρχαία Ελλάδα

    Υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από τις έννοιες «μοιχός» και...

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ «ΣΙΔΕΡΙΚΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Τα μέτρα για τα όπλα… «πονοκέφαλος» για τη νύχτα

    Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για την χρήση όπλων δεν...

    Οι χώρες με τον πιο ισχυρό στρατό στον κόσμο – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ελλάδα και Τουρκία

    Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές τεχνολογικές εξελίξεις καταγράφονται σήμερα...