ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Δεν έχουν ανοίξει ακόμη οι πίστες στο χιονοδρομικό αν και χιόνισε

    Ημερομηνία:

    Χιόνισε στο Χελμό, όμως, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων δεν θα ανοίξει ούτε αυτή την Κυριακή.

    Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έχει ανέβει στην σελίδα του Χιονοδρομικού «οι συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν αφήσει περίπου 35εκ. φρέσκου χιονιού στις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

    Δυστυχώς, οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που επικρατούν στις εγκαταστάσεις μας, δεν έχουν επιτρέψει την ομοιόμορφη κατανομή του χιονιού, ώστε να επιτραπεί αύριο η χιονοδρομία. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι πως με τις χιονοπτώσεις των επόμενων ημερών θα καταφέρουμε επιτέλους να φορέσουμε τα ski και τις σανίδες μας ώστε να χιονοδρομίσουμε στις μαγευτικές πλαγιές του Χελμού.

    Με την οριστικοποίηση της έναρξης, μέρους ή εξ’ ολοκλήρου, των πιστών μας, θα γίνει ανάρτηση σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας με στόχο την άμεση ενημέρωσή σας».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το «άγχος της Δευτέρας» μπορεί να μας αρρωστήσει πραγματικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ac%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1/

    Επιστροφή ενοικίου: Έως αύριο 20 Οκτωβρίου τα δικαιολογητικά για τις ειδικές περιπτώσεις δικαιούχων

    Διορία έως τις 20 Oκτωβρίου έχουν οι δικαιούχοι μισθωτές...

    Πότε γίνεται δέσμευση λογαριασμού και τι πρέπει να κάνουμε για να τον αποδεσμεύσουμε

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπάρχουν 4,8 εκατομμύρια οφειλέτες με...

    Ο Προαστιακός που Εξαφάνισε το Τρένο – Εκπληκτικό βίντεο… για την κατάντια της Πάτρας

    Η αρχική σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας-Πάτρας ολοκληρώθηκε σε μόλις 5...