Καλάβρυτα: Δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι κατέλαβαν τα Δικαστήρια

    Ημερομηνία:

    Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Δικηγόροι Καλαβρύτων και σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, προχώρησαν σε κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Καλαβρύτων.
    Σύσσωμοι οι Δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων, μαζί με τους Δικαστικούς Υπαλλήλους, διαμαρτύρονται, για τα απαράδεκτα «πορίσματα» της Ομάδας εργασίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Παγκόσμιας Τράπεζας σχετικά με τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας, που προτείνουν την κατάργηση Εφετείων, Πρωτοδικείων και τη συγχώνευση Ειρηνοδικείων, για τον άδικο φορολογικό νόμο, για την μη ίδρυση Υποκαταστήματος Κτηματολογικού Γραφείου στα Καλάβρυτα και την υπολειτουργία του Υποθηκοφυλακείου Καλαβρύτων, για την κατάσταση του δικαστικού μεγάρου Καλαβρύτων, για τις νέες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και για την μη ικανοποίηση των πάγιων οικονομικών αιτημάτων του δικηγορικού σώματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό Καρναβάλι

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...

    Δείτε το νέο πρότζεκτ του Πατρινού Δημήτρη Ανδριόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%ba%cf%84-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%b4%ce%b7%ce%bc/

    Στο Καρναβάλι Μανωλόπουλος και Μουστής

    Την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού απόλαυσαν, ο μέχρι πρότινος...