Καλάβρυτα: Εθεσαν σε Βορίδη Χιονοδρομικό – Υποθηκοφυλακείο – Ξενοδοχεία

    Ημερομηνία:

    Κατά την χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, στα Καλάβρυτα, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος του ζήτησε – γενικά – όπου μπορεί να βοηθήσει και να ενισχύσει με χρηματοδότηση την περιοχή. Ειδικότερα, όμως, του έβαλε το θέμα της τροποποίησης της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, με τον νέο κώδικα που αναμένεται να ψηφιστεί.

    Δύο ακόμα αιτήματα παρέλαβε ο κ. Βορίδης και ήταν:

    > Από αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου για την παραμονή του Υποθηκοφυλακείου στα Καλάβρυτα και της μεταφοράς του στο Αίγιο, αφού πανελλαδικά (πλην Καλαβρύτων και Γυθείου) όπου υπάρχει Πρωτοδικείο παραμένει και το Υποθηκοφυλακείο.

    > Από αντιπροσωπεία της Ενωσης Ξενοδόχων για τα τέλη που καταβάλλουν στην αυτοδιοίκηση και θα πρέπει να ρυθμιστούν διαφορετικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27/2/2026

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΟΝ. ΦΡΑΝΤΖΗ  ΕΤΩΝ 56  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26-2-2026...

    Στη φυλακή για τα επεισόδια στη Νίκαια ο πρόεδρος του Ιωνικού και δύο οπαδοί της ομάδας

    Στη φυλακή, προκειμένου να εκτίσει ποινή έξι μηνών, οδηγήθηκε...