Καλάβρυτα: Κλείνουν από τώρα δωμάτια για τις γιορτές

    Ημερομηνία:

    Με καλούς οιωνούς για την φετινή φθινοπωρινή και χειµερινή τουριστική σεζόν, άρχισε η ζήτηση χώρων διαµονής στα Καλάβρυτα, όπως προκύπτει από τα τελευταία καταγεγραµµένα στοιχεία του Ξενοδοχειακού Κλάδου της περιοχής.

    Για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου – και λόγω της 28ης Οκτωβρίου – ήδη οι πληρότητες σε Ξενοδοχεία και άλλα καταλύµατα είναι υψηλές, ενώ σιγά – σιγά για όλα τα Σαββατοκύριακα έχει αρχίσει να υπάρχει ζήτηση.

    Το πλέον σηµαντικό είναι ότι ο ορεινός προορισµός αρχίζει να µαζεύει κόσµο, από όλη την Ελλάδα, για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ακόµα και µε µεγάλο ενδιαφέρον για κράτηση, από τώρα.

    Στον αντίποδα, εκφράζεται, όµως, έντονος προβληµατισµό, αφού η εικόνα της πόλης των Καλαβρύτων δεν κατέστη δυνατόν να µεταβληθεί.

    • Η στάθµευση δεν επιλύθηκε κι αυτό σηµαίνει ταλαιπωρία, για τους χιλιάδες επισκέπτες, πιο πολύ όταν θα λειτουργήσει και το Χιονοδροµικό κέντρο.
    • Η εσωτερική οδοποιία, που µόνο αποκατεστηµένη δεν είναι, µε ανοίγµατα των δρόµων.
    • Η µη βελτίωση της τεχνικής κατάστασης του Οδοντωτού και η αποφυγή βλαβών, που δυσφηµούν την τουριστική ατραξιόν.
    • Η στασιµότητα στην Επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, η βελτίωση της οποίας έχει µείνει σε επίπεδο κυβερνητικών και πρωθυπουργικών υποσχέσεων.

    «Η κατάσταση είναι σκέτη απογοήτευση»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σάλος στην Τουρκία: 152 διαιτητές μπλεγμένοι σε στοιχηματικό σκάνδαλο

    Δεν λέει να απολαύσει λίγη ηρεμία το τουρκικό ποδόσφαιρο. Από προέδρους...

    Πάτρα: Εκδήλωση της ΕΛ.ΑΣ για την εκφώνηση του πανγυρικού λόγου στο πλαίσιο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου – φωτο

    Στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου «28ης Οκτωβρίου 1940», στις...

    Πάτρα: Αντίστροφη µέτρηση στον ∆ικηγορικό με 5 υποψήφιους

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των υποψηφιοτήτων στον...