Καλάβρυτα: Περιπέτεια για νεαρή κοντά στην Μακελλαριά – Επιχείρηση διάσωσης από την 6η ΕΜΑΚ

    Ημερομηνία:

    Αίσιο τέλος είχε περιπέτεια για περιπατητές προς την Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων, όταν λίγα χιλιόμετρα πριν την Μονή κοντά στο ποτάμι μετά τον Μικρό Ποντιά μια νεαρή από ομάδα περιπατητών έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

    Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων και το Α.Τ.Καλαβρύτων, προς εντοπισμό και μεταφορά της στο Νοσοκομείο. Η νεαρή κοπέλα εντοπίσθηκε από τους άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων οι οποίοι πλησίασαν αρκετά αλλά η ομάδα των πεζοπόρων μετακινήθηκε αρκετά πλησιάζοντας τον οικισμό Ελευθεροχώρι σε δύσβατο σημείο. Εκεί την εντόπισαν και ξεκίνησε επιχείρηση από από τους άντρες της 6ης ΕΜΑΚ.

    Μετά από υπερπροσπάθεια η τραυματίας μεταφέρθηκε στο κοντινότερο οδικό σημείο όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων

    Στην επιχείρηση συμμετείχαν, 4 άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων. 4 άντρες της 6ης ΕΜΑΚ, ενώ συνέδραμε το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων με 2 διασώστες και περιπολικό του Α.Τ.Καλαβρύτων με 2 άντρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Fast track εξώσεις από 1η Ιανουαρίου: Οι ιδιοκτήτες παίρνουν πίσω τα σπίτια χωρίς δικαστήριο

    Από την 1η Ιανουαρίου 2026 τίθεται σε εφαρμογή μια...

    Αποζημίωση 10.000 ευρώ για όσους δέχονται ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις – Πώς μπορείς να την διεκδικήσεις

    Ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις και η ελάχιστη αποζημίωση των 10.000 ευρώ επανέρχονται στο προσκήνιο,...

    Της Eurovision… θα γίνει;!

    Η Αυστρία ετοιμάζεται λοιπόν να υποδεχτεί τον Μάιο του...

    Πάτρα: Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στον Τάκη Ζέρβα

    Ο γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή την Κυριακή,...