ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ξεραΐλα στον άλλοτε χιονισμένο Χελμό

    Ημερομηνία:

    Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων περιμένουν να δουν ακόμα την άσπρη μέρα που προσδοκούν με ανυπομονησία.

    Μια μέρα, δηλαδή, με χιόνι. Μια μέρα που μέχρι ώρας δεν έχει έρθει. Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στην σελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου στο facebook.

    Εκεί που την περασμένη χρονιά ήταν όλα μέσα στο χιόνι φέτος… ξεραϊλα στις πλαγιές του Χελμού, λες και είναι καλοκαίρι. Πάντως για τους λάτρεις του βουνού ακόμα και έτσι το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων προσφέρεται για μία βόλτα.

    «Μέχρι να δούμε άσπρη μέρα, απολαμβάνουμε μια αναζωογονητική βόλτα στο Χελμό και κάνουμε το διάλειμμά μας στο Chalet ή στην Cantina!» γράφουν στην σχετική ανάρτηση. Μένει να δούμε την άσπρη μέρα. Κι εμείς, και το Χιονοδρομικό και ασφαλώς η αγορά των Καλαβρύτων.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο ANT1 ετοιμάζει την επιστροφή του «Your face sounds familiar»

    Την επιστροφή ενός αγαπημένου σόου εξετάζει ο ANT1 για την προσεχή...

    Αγρίνιο: Παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση η παρουσίαση του ΔΕΗ our of Hellas 2025

    Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης...