“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του

    Ημερομηνία:

    Η δικηγόρος Βάσω Πανταζή, η οποία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου για το επεισόδιο στη Βουλή με τον συνάδελφο του Βασίλη Γραμμένο, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», για το θλιβερό περιστατικό μέσα στη Βουλή, έκανε λόγο για «ατυχές περιστατικό» και εξέφρασε τη δυσφορία της για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε άρθρο του Ποινικού Κώδικα για κακούργημα, κάτι που απέχει πολύ από τα πραγματικά γεγονότα σύμφωνα με την ίδια.

    Στη συνέχεια διέψευσε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φέρουν τον εντολέα της να έχει γρονθοκοπήσει τον συνάδελφο του και επικαλέστηκε την μαρτυρία ενός αστυνομικού που ήταν μπροστά στο περιστατικό και ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σύμφωνα με τη δικογραφία.

    «Υπήρξαν μερικά αλληλοσπρωξίματα και ο κ. Γραμμένος έπεσε κάτω κι έτσι ίσως να χτύπησε, αλλά γροθιά δεν δέχτηκε ποτέ», ξεκαθάρισε η κυρία Πανταζή.

    «Ο πελάτης μου είναι μετανιωμένος και όπως δήλωσε αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα είχε συγκρατηθεί και δεν θα αντιδρούσε έτσι, αγανακτισμένος βέβαια από τις ύβρεις στο πρόσωπο της μητέρας του, ύβρεις για τις οποίες επίσης υπάρχει μαρτυρία», κατέληξε η κυρία Πανταζή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θέμα ημερών είναι οι αλλαγές σε γενικές γραμματείες της κυβέρνησης

    Θέμα ημερών είναι οι αλλαγές σε γενικές γραμματείες της...

    Νομοσχέδιο «σκούπα» από το ΥΠΟΙΚ: Τέλος στα μετρητά για ενοίκια από το 2026, δεκαπλάσια πρόστιμα για «μαύρες» συναλλαγές

    Τον δρόμο προς τη Βουλή παίρνουν οι παροχές για χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ μπαίνουν...

    ΑΑΔΕ: Στο στόχαστρο όσοι αμφισβήτησαν τα τεκμήρια – Έλεγχοι σε λογαριασμούς, σπίτια και μετρητά

    Από το φθινόπωρο ξεκινούν οι στοχευμένοι και σε βάθος έλεγχοι της Ανεξάρτητης...

    ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ: Κόβουν κάθε βράδυ το νερό… προληπτικά!

    H ανακοίνωση του προέδρου της ΤΚ Πέττα, το μεσημέρι...