Καλλιτέχνες: Δακρυγόνα από τα ΜΑΤ στη διαδήλωση – Τους εμπόδισαν να πάνε στο Εθνικό Θέατρο

    Ημερομηνία:

    Ένταση σημειώθηκε στη διαδήλωση των καλλιτεχνών στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη, καθώς όταν η πορεία προσέγγισε το Εθνικό Θέατρο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους διαδηλωτές στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και προχώρησαν στη ρίψη δακρυγόνων.

    Φλίγκος

    Καλλιτεχνικά σωματεία και σπουδαστές καλλιτεχνικών σχολών διαμαρτύρονται ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα 85/2022, το οποίο εξισώνει τα πτυχία τους με απολυτήρια Λυκείου, όπως καταγγέλλουν, υποβαθμίζοντας το επίπεδο σπουδών και τα εργασιακά τους δικαιώματα.

    ICECAP

    Συγκεκριμένα, μετά την καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, η πορεία των καλλιτεχνών κατευθύνθηκε προς το θέατρο Rex και συνέχισε προς το κτίριο Τσίλερ του Εθνικού Θεάτρου.

    Όταν η διαδήλωση προσέγγισε το Εθνικό Θέατρο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους καλλιτέχνες στην Αγίου Κωνσταντίνου, προχωρώντας στη ρίψη δακρυγόνων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση του “Επί τα Πρόσω” για την Παλαιστίνη

    Εισήγηση του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου Επί τα Πρόσω στη Βιβλιοπαρουσίαση:...

    Στην Ζάκυνθο ο 21χρονος μητροκτόνος της Λάρισας! Πήγε στον πνευματικό του το Πάσχα

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο 21χρονος το...

    Πολυφωνική Χορωδία Πατρών: Δίνει συναυλία στην Κηφισιά

    Αναχωρεί το Σάββατο για την Κηφισιά, η 60μελής ΜΙΚΤΗ...

    ΠΑΤΡΑ: Ναζιστικά σύμβολα στο πρώην εργοστάσιο του Λαδόπουλου – Η ανάρτηση της Κίνησης

    Σύμβολα του ναζισμού έκαναν την εμφάνιση τους στο πρώην...