Καλλονή με σκυλάκι εξαπατά επιχειρηματίες στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    «Χτενίζουν» την Πάτρα η αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν μια εντυπωσιακή καλλονή που κυκλοφορεί με ένα μαύρο σκυλάκι στην αγκαλιά, συστήνεται ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλης επιχείρησης και περνάει… ζωή χαρισάμενη «φεσώνοντας» ξενοδοχεία και εξαπατώντας επιχειρηματίες της πόλης. Το θέμα αποκάλυψε το flamis.gr.

    Η δράση της πανέμορφης γυναίκας ηλικίας 28 ως 30 χρόνων αποκαλύφθηκε όταν έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε ένα μίνι μάρκετ για δυο κάρτες paysafe αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και τρόφιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ και ζήτησε να της πάνε σε γνωστό ξενοδοχείο. Όμως, ισχυρίστηκε στα αγγλικά στον διανομέα ότι δεν έχει μετρητά και θα πλήρωνε με τραπεζική κάρτα. Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα ήταν άδεια και η καλλονή ισχυρίστηκε ότι θα περνούσε ο σύζυγός της για να πληρώσει. Ο υπάλληλος πήρε πίσω τις κάρτες, αλλά όταν έφτασε στο μαγαζί διαπίστωσε ότι οι κωδικοί τους είχαν χρησιμοποιηθεί.

    GLEARNET
    Φλίγκος

    Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ αναζήτησε την επόμενη ημέρα την 30χρονη στο ξενοδοχείο, αλλά διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει για την τετραήμερη διαμονή της και τα γεύματα που κατανάλωσε, όπως αναφέρει η «Πελοπόννησος»! Μετά τις δυο καταγγελίες, οι αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη της δράστιδας, που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το στέλεχος της μεγάλης επιχείρησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Λειτουργία νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Δεμένικα

    Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου  ΙΓ’ Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Δεμένικα, σε...

    Λεωνίδας Σκιαδάς: «Το DDF είναι το ευχαριστώ μου στη σκηνή που με μεγάλωσε»

    Aπό το depart.gr Μπορεί το DDF να μην είναι το πιο...

    Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο η δίκη του Γιάννη Μάλαμα

    Στην αναβολή της δίκης του μουσικού Γιάννη Μάλαμα για τον ερχόμενο Απρίλιο...