Καλόγρια δολοφονήθηκε γιατί είδε ιερέα και μοναχή να κάνουν σεξ – Ένα συγκλονιστικό θρίλερ 30 χρόνων (pics, vid)

    Ημερομηνία:

    Μία καλόγρια δολοφονήθηκε στη νότια Ινδία, στις 27 Μαρτίου 1992, επειδή έπιασε έναν ιερέα και μια μοναχή στο St. Pius X Convent Hostel να κάνουν σεξ. Και τρεις δεκαετίες αργότερα, αποδόθηκε δικαιοσύνη.

    Η νεκροψία αποκάλυψε ότι η άτυχη καλόγρια είχε σημάδια από νύχια και στις δύο πλευρές του λαιμού της και δύο πληγές στο κεφάλι της. Το σώμα της είχε πολλές εκδορές και είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο της.

    Παρά τις πληγές της και τη σκηνή του εγκλήματος στην κουζίνα, κανείς δεν παραπέμφθηκε στο δικαστήριο για τη δολοφονία της αδελφής Αμπάγια για 27 χρόνια. Τελικά, τον περασμένο Δεκέμβριο, αποδείχθηκαν ένοχοι ένας ιερέας και μία μοναχή που είχαν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να προστατεύσουν την παράνομη σχέση τους.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνεργασία του Συλλόγου Αρκάδων με την Κοινο_Τοπία για τη στήριξη της Μέριμνας

    Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήραν ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας και η Εταιρεία Κοινωνικής...

    Πάτρα: Σκουπιδότοπος πίσω από Δημοτικό Σχολείο – ΦΩΤΟ

    Βρωμιά και δυσοδία στην οδό Ναυμαχίας Έλλης, στην Πάτρα,...

    Δολοφονία Δώρας Ναστούλη στο Αγρίνιο: Ενοχή του κατηγορούμενου ζήτησε η Εισαγγελέας

    Η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ναστούλη από...