Καμία απάντηση από Ερμή και Πάτρα βόλεϊ για τις ποινές

    Ημερομηνία:

    Επικοινωνήσαμε χθες όταν γνωστοποιήθηκε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΣΠΕΠ, τόσο με τον Ερμή, όσο και με την Πάτρα Βόλεϊ, προκειμένου να καταγράψουμε αντιδράσεις για τις ποινές.

    Φλίγκος

     

    Ομως ο πρόεδρος του Ερμή, Γιάννης Λοτσάρης, αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ από την πλευρά της Πάτρας Βόλεϊ ο ηγέτης της εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, Νίκος Ρουμελιώτης, μας ενημέρωσε ότι σήμερα θα εκδοθεί ανακοίνωση, στην οποία θα υπάρχει πλήρης αναφορά στις θέσεις της ομάδας του. Δεν αποκλείεται βέβαια τις επόμενες ημέρες επίσημη θέση.

    ICECAP

     

    Σε κάθε περίπτωση αυτή η υπόθεση με τα όσα έγιναν στον 3ο τελικό της ΕΣΠΕΠ ανάμεσα στον Ερμή και την Πάτρα Βόλεϊ παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΜΠΑΚΑΣ: Το Κίνημα Δημοκρατίας πορεύεται στο μέλλον

    Του Θέμη Μπάκα  Σε μια εποχή που η κοινωνία αναζητά...

    Πώς αντέδρασε ο αδελφός του Πάπα στο άκουσμα της εκλογής

    «Αν δεν ήμουν ξαπλωμένος, θα είχα σωριαστεί», δηλώνει με...

    Η Ευρώπη μας, μια «Υπερδύναμη του καλού»!

    του Γιώργου Κανέλλη* Την 9η Μαΐου, αναπόφευκτα η σκέψη πηγαίνει...