Καναδός Πρωθυπουργός για ΗΠΑ: «Είμαστε η Αθήνα» – «Αυτοί είναι η Ρώμη»

    Ημερομηνία:

    Με αναφορές στην αρχαία Αθήνα και την αθηναϊκή Δημοκρατία ο πρωθυπουργός του Καναδά, Μαρκ Κάρνεϊ έδωσε απάντηση στην επιθετική ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ. Τα σχόλια του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του καναδικού Τύπου.

    Στην εναρκτήρια συνεδρίαση της νέας Βουλής του Καναδά ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Φράνσις Σκαρπαλέγκια έδωσε απάντηση στις απειλές του Αμερικανού Προέδρου, που επιμένει σε προσάρτηση του Καναδά από τις ΗΠΑ και στον εμπορικό πόλεμο που έχει κηρύξει.

    Την σκυτάλη πήρε τότε ο Πρωθυπουργός του Καναδά που προέβλεψε μία «χρυσή εποχή» για την χώρα του. «Έχω πολλά να μάθω από τα μέλη αυτής της εξαιρετικής Βουλής. Θα κάνω λάθη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα με ξεμπροστιάσετε για καλό λόγο. Γιατί αυτή η Βουλή έχει κανόνες. Έχει παραδόσεις και είναι σε αυτές τις παραδόσεις που είναι αθηναϊκές που ιδρύθηκε η δημοκρατία», είπε ο Μαρκ Κάρνεϊ.

    «Ναι είμαστε η Αθήνα. Αυτοί είναι η Ρώμη. Θα υπερισχύσουμε», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός του Καναδά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...