Κανένα ίχνος του οδηγού που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο – Συνεχίζονται οι έρευνες για 8η ημέρα

    Ημερομηνία:

    Για όγδοη συνεχόμενη ημέρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι της Ηλείας, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ορμητικά νερά χειμάρρου.

    Στις έρευνες που πραγματοποιούνται και σήμερα, Δευτέρα (22.01.24) για τον οδηγό στο Πλουτοχώρι Ηλείας μετέχουν συνολικά 22 πυροσβέστες από τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας, από την 6η ΕΜΟΔΕ και από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με δύο σωστικές λέμβους και οκτώ οχήματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες χρησιμοποιούνται και μηχανήματα ώστε να απομακρυνθούν φερτά υλικά και χώματα τόσο κατά μήκος του χειμάρρου της Κόβιστας όσο και από τις παρόχθιες περιοχές.

    Παράλληλα, ελέγχονται και σημεία του γειτονικού ποταμού Αλφειού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το εστιατόριο ΧΑΡΑΥΓΗ στις Ιτιές το 1920 – ΦΩΤΟ

    Πάτρα: " Ζυθεστιατοριο Χαραυγή " στις Ιτιές την δεκαετία...

    Σπάνια φωτογραφία – άποψη της Πάτρας πριν 100 χρόνια

    Πάτρα: Μερική άποψη της πόλης από την θάλασσα τελος...

    ΦΩΤΟ: Τα Ψηλαλώνια το 1930

    Από το αρχείο του Παναγή Μάμου

    ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το κοριτσάκι που ξεγέλασε τον θάνατο στο Νοσοκομείο Ρίου – ΒΙΝΤΕΟ

    Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Το θαύμα της Παναγίας δια...