Κάνιε Γουέστ – Μπιάνκα Σενσόρι: Οδεύουν προς το διαζύγιο έπειτα από 2 χρόνια γάμου

    Ημερομηνία:

    Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι φαίνεται ότι οδεύουν προς το διαζύγιο μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου.

    Το ζευγάρι – που παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2022 – περνάει δύσκολες στιγμές, σύμφωνα με το TMZ.
    Το πρακτορείο ανέφερε τη Δευτέρα ότι ο αμφιλεγόμενος ράπερ και η 29χρονη αρχιτέκτονας έχουν πει στον στενό τους κύκλο ότι χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες.

    Σύμφωνα με το TMZ, ο 47χρονος μουσικός έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι σκοπεύει να χωρίσει και να ζήσει στο Τόκιο. Ο φερόμενος χωρισμός ώθησε τη Σενσόρι να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Αυστραλία, για να περάσει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της.

    Ο Γουέστ έχει εμφανιστεί μόνος του αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες.
    Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο μουσικός εθεάθη σε ένα τζαμαϊκανό εστιατόριο στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφθηκε το εστιατόριο δύο φορές μέσα σε μία ημέρα και λάτρεψε τόσο πολύ το φαγητό που υπέγραψε έναν από τους τοίχους του.

    Η τελευταία φορά που ο Γουέστ και η Σενσόρι φωτογραφήθηκαν μαζί δημοσίως ήταν τον Σεπτέμβριο.

    Οι παπαράτσι απαθανάτισαν το ζευγάρι να πηγαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ του Τόκιο μαζί με δύο από τα παιδιά του ράπερ στις 19 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη μέρα, το ζευγάρι βγήκε για ψώνια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμενη Αιγίου: «Συνεχιζόµενο» περιβαλλοντικό «έγκληµα» με την παράνομη χωματερή

    Ο δηµοτικός σύµβουλος Αιγιαλείας Παρασκευάς Σπυρόπουλος επανήλθε πρόσφατα στην...

    Ομάδα κρούσης για την ταχύτερη απονομή των εφάπαξ στο Δημόσιο

    Συντονισμένες κινήσεις για τη μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου...

    Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι έρευνες νότια των Καλών Λιμένων για τον εντοπισμό αγνοουμένων μεταναστών

    Συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νότια των Καλών Λιμένων...

    Δίπλα στη…Μόνα Λίζα ο πρίγκιπας Άντριου: Ακτιβιστές κρέμασαν τη φωτογραφία από τη σύλληψή του στο Λούβρο (βίντεο)

    Δίχως τέλος φαίνεται να είναι ο διασυρμός του έκπτωτου πρίγκιπα...