“Κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε” δήλωσε στο Ναύπλιο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

    Ημερομηνία:

    “Αυτά που έχουμε υποσχεθεί γίνονται πράξη” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου, στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, όπου υπέγραψε σειρά συμβάσεων για την υλοποίηση έργων στην Περιφερειακή Ενότητα. Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, σύντομα θα υπογραφεί το εργολαβικό συμφωνητικό για το προϋπολογισμού 49.000.000 ευρώ έργο βελτίωσης της επαρχιακής οδού από κόμβο Αρχαίας Νεμέας – Δερβενάκια – Μυκήνες, το οποίο επί της ουσίας συνιστά την υλοποίηση της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφεί και η ΣΔΙΤ για την μαρίνα του Ναυπλίου, ενός κατ’ εξοχήν αναπτυξιακού έργου, τόσο για την Αργολίδα, όσο και για την ανατολική Πελοπόννησο γενικότερα.

    Ο Π. Νίκας, παράλληλα, αναφέρθηκε και στο σημαντικό έργο που γίνεται με πιστώσεις από την Περιφέρεια ως προς την ανακατασκευή -ή εξ αρχής κατασκευή- δεκάδων αθλητικών υποδομών, αλλά και όσον αφορά στη συντήρηση ιστορικών μνημείων, όπως και στη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, μέσα από ουσιαστικές παρεμβάσεις σε διάφορες περιοχές της Αργολίδας.

    Οι συμβάσεις που υπέγραψε στο Ναύπλιο σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη και Περιβάλλοντος Τάσου Γανώση, αφορούν στα εξής έργα:

    GLEARNET

    – Αποκαταστάσεις και ασφαλτοστρώσεις επαρχιακής οδού 4, έργο προϋπολογισμού 370.000 ευρώ

    – Βελτίωση αγωνιστικής επιφάνειας γηπέδων ποδοσφαίρου Νέου Ηραίου, έργο προϋπολογισμού 236.000 ευρώ

    – Κλάδεμα και κοπή δέντρων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Αργολίδας, με συνολική δαπάνη 20.856,80 ευρώ και πρόβλεψη για παρεμβάσεις σε, α) εθνική οδό 70 Αργος – Ναύπλιο – Επίδαυρος, β) εθνική οδό 10 Ισθμός – θέατρο Επιδαύρου, γ) επαρχιακή οδό Κιβέρι – Αστρος, από τη συμβολή με την εθνική οδό 7 Αργος – Τρίπολη, δ) επαρχιακή οδό 3 Ναύπλιο – Νέα Κίος – Μύλοι, ε) επαρχιακή οδό 24 Καπαρέλι – Νεοχώριο και στ) επαρχιακή οδό 4 Λυγουριό – Κρανίδι.

    Τέλος, ο περιφερειάρχης υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση 77.317,32 ευρώ (με τον ΦΠΑ) στο προϋπολογισμού 450.000 ευρώ έργο βελτίωσης της χάραξης του δρόμου Στέρνα – Γυμνό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...