Καρέ καρέ η προσπάθεια διάσωσης κολυμβητή στο Πόρτο Κατσίκι – Οι 2 ναυαγοσώστες – ήρωες – Βίντεο

    Ημερομηνία:

    Σήμερα ήταν μία δύσκολη ημέρα για όσους επισκέφθηκαν τις παραλίες της Δυτικής Λευκάδας αφού το κύμα σε πολλές περιπτώσεις κάλυπτε όλη την παραλία.

    Στο Πόρτο Κατσίκι σήμερα λοιπόν την ώρα που ο Ορέστης και ο Γιώργος οι ναυαγοσώστες μας ( Ναυαγοσωστική σχολή Ηπείρου) είχαν ολοκληρώσει την βάρδια τους και μάζευαν τα πράγματά τους, αφού τα κύματα είχαν φτάσει μέχρι τον Πύργο τους, άκουσαν φωνές από τον κόσμο ότι άνθρωπος ζητάει βοήθεια στη θάλασσα.

    Χωρίς δεύτερη κουβέντα και οι δύο βούτηξαν στα κύματα και κατάφεραν να βγάλουν τον αλλοδαπό τουρίστα σώο και αβλαβή δεχόμενοι και τα χειροκροτήματα των λουόμενων.

    Φλίγκος

    Να σημειωθεί ότι κανονικά στο Πόρτο Κατσίκι είναι ένας ναυαγοσώστης όμως σήμερα είχε πάει και ο Γιώργος γιατί έβλεπε ότι είναι δύσκολη ημέρα και θέλησε να βοηθήσει τον συνάδελφό του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το συγκινητικό μήνυμα του Χαράλαμπου Μπονάνου για τον Άρη Τηλιγάδη

    Ηταν αρχές Αυγούστου όταν η επίσκεψη σε έργα στην...

    Στο μικροσκόπιο οι «πράσινοι» φόροι

    Με τις κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ ως «πυξίδα» για...

    Νέα μεγάλη άνοδος για το αεροδρόμιο του Αράξου

    Ο Αερολιμένας του Αράξου αναδεικνύεται σε μία από τις...