Καρέ-καρέ οι ένοπλες ληστείες του γνωστού ράπερ – ντοκουμέντο

    Ημερομηνία:

     καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και υπό την απειλή αεροβόλου όπλου, λήστεψε τέσσερα φαρμακεία, τρία καταστήματα τυχερών παιχνιδιών κι ένα μίνι – μάρκετ στις περιοχές της Νεάπολης, των Αμπελοκήπων, της Καλαμαριάς και της Χαριλάου. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι μαζί με άγνωστους συνεργούς του λήστεψε, τα προηγούμενα 24ωρα, ακόμη τρία καταστήματα ψιλικών σε Νεάπολη και Συκιές, απ’ όπου άρπαξε 8000 ευρώ.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 23χρονος (ομογενής από τη Γεωργία) έχει απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για παρόμοιες πράξεις και είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2019.

    Η εισαγγελέας πρωτοδικών του απήγγειλε κατηγορία για ληστεία κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία. Πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση. Διά του συνηγόρου του δηλώνει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως και τοξικοεξάρτησης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εθελοντές της Χαλανδρίτσας τιμήθηκαν στην στη Βουλή

    Από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας...

    Επίσκεψητου Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου, στο Δημοτικό Σχολείο Ψωφίδαςστα Τριπόταμα

    Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο...

    Βέλγιο: Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος

    Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Σαρλερουά, το δεύτερο μεγαλύτερο...

    ΠΑΤΡΑ: Προφυλακίσθησαν δύο από την σπείρα με ναρκωτικά και βία

    Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν...