Καρέ του… γρίφου στον ΑΝΤ1! Ποια ονόματα ακούγονται για τη μεσημεριανή ζώνη

    Ημερομηνία:

    Άλλη τηλεοπτική σπαζοκεφαλιά μάς βρήκε! Στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν τη Ναταλία Γερμανού που τα πηγαίνει μια χαρά τα Σαββατοκύριακα στον Αlpha, αλλά και το ζεύγος Βαρθακούρη στον Σκάι!

    Παρόλο που οι φήμες ήθελαν τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά να συζητάνε με το κανάλι του Αμαρουσίου για την παρουσίαση μεσημεριανής εκπομπής το Σαββατοκύριακο, τα σχέδια άλλαξαν, μια και ο δημοφιλής ηθοποιός πιθανότατα θα αναλάβει την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού που θυμίζει κάτι από τις θρυλικές «Κόντρες», τις οποίες παρουσίαζαν στο παρελθόν ο αείμνηστος Βλάσης Μπονάτσος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Το τηλεπαιχνίδι θα είναι οικογενειακό και θα ονομάζεται «Family Fusion», ενώ σενάρια θέλουν να προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη και να δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

    Τι θα γίνει, όμως, με τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου; Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε!» του Open, τέσσερα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι. Το ένα είναι της Βάσως Λασκαράκη, που είχε ακουστεί πολύ έντονα για καθημερινή εκπομπή στον Alpha, μαζί με τον σύζυγό της, σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. To άλλο είναι της Μαρίας Κορινθίου, αλλά χωρίς τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη. Επίσης, συζητήσεις γίνονται και με την τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, που είναι συμπαθής στο κοινό και λαλίστατη.

    Ένα πρόσωπο που ίσως έχει πολλές πιθανότητες είναι και ο Σάββας Πούμπουρας, που έχει αποδείξει τις ικανότητές του στην παρουσίαση, αλλά και έχει καλές σχέσεις με το κανάλι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Μετατόπιση αγωγού ύδρευσης με διακοπή νερού στο Λόφο Μονοδενδρίου – Διακοπή την Παρασκευή

    Λόγω εργασιών μετατόπισης αγωγού ύδρευσης από την εταιρεία κατασκευής...

    Η επιστήμη πίσω από την τέλεια μαρμελάδα σύκο

    Φτιάχνουμε μαρμελάδα σύκου μέσα από το πρίσμα της επιστήμης των τροφίμων,...

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Διεθνές θερινό σχολείο «Βέλτιστες Πρακτικές στην παιδική παχυσαρκία»

    Ολοκληρώθηκε στην Πάτρα, με διδάσκοντες και συμμετέχοντες από πολλές...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο αξιαγάπητος καθηγητής με το γαλάζιο “κατσαριδάκι”

    Εφυγε από την ζωή ένας υπέροχος καθηγητής φιλόλογος. Ο...