Καρέκλες χημειοθεραπείας στο ΠΓΝΠ προσφέρει η Αντικαρκινική

    Ημερομηνία:

    Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ» θα προσφέρει δυο καινούργιες καρέκλες Χημειοθεραπείας & Αιμοκάθαρσης με τέσσερα μοτέρ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ », αναφέρει με ανακοίνωσή της.

    “Οι ειδικές αυτές καρέκλες που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών, θα παραδοθούν στο Π.Γ.Ν.Π. (ΚτΙριο Κεντρικής Διοίκησης) την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στις 14:00, στο πλαίσιο μιας λιτής και σύντομης τελετής. Στην τελετή παράδοσης θα δώσει το παρόν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κύριος Ευάγγελος Φιλόπουλος, καθώς και τα Μέλη του Παραρτήματος Πατρών της Ε.Α.Ε., οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου και με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. κάνοντας γνωστό το έργο της Ε.Α.Ε. παράλληλα με την ανάγκη στήριξης από όλους του έργου αυτού και της αναγκαιότητας της ενημέρωσης πάνω στο θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ της νόσου του καρκίνου .
    Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ » για την ανθρώπινη αυτή κίνηση βοηθείας προς τους ογκολογικούς ασθενείς που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λίνα Μενδώνη: Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

    ​Δηλώνοντας, για μια ακόμη φορά, την αταλάντευτη θέση της...

    Συμμετοχή του Δήμου Αιγιαλείας στην Έκθεση Τουρισμού HOTELIA – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    Ο Δήμος Αιγιαλείας συμμετείχε και φέτος στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της...

    Από το Ρίο στην Ιταλία ο 18χρονος Μάριος! Ελπίδες να σωθεί το παιδί

    Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας αναχώρησε το απόγευμα της...

    Ιωάννα Τούνη: Η έξοδος με το γιο της Πάρη που τον ενθουσίασε – «Θα προσπαθήσω να πηγαίνουμε κάθε βδομάδα»

    Η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε χθες, Σάββατο 15/11, μια έξοδο που ενθουσίασε...