Καρέκλες χημειοθεραπείας στο ΠΓΝΠ προσφέρει η Αντικαρκινική

    Ημερομηνία:

    Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ» θα προσφέρει δυο καινούργιες καρέκλες Χημειοθεραπείας & Αιμοκάθαρσης με τέσσερα μοτέρ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ », αναφέρει με ανακοίνωσή της.

    “Οι ειδικές αυτές καρέκλες που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών, θα παραδοθούν στο Π.Γ.Ν.Π. (ΚτΙριο Κεντρικής Διοίκησης) την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στις 14:00, στο πλαίσιο μιας λιτής και σύντομης τελετής. Στην τελετή παράδοσης θα δώσει το παρόν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κύριος Ευάγγελος Φιλόπουλος, καθώς και τα Μέλη του Παραρτήματος Πατρών της Ε.Α.Ε., οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου και με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. κάνοντας γνωστό το έργο της Ε.Α.Ε. παράλληλα με την ανάγκη στήριξης από όλους του έργου αυτού και της αναγκαιότητας της ενημέρωσης πάνω στο θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ της νόσου του καρκίνου .
    Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ » για την ανθρώπινη αυτή κίνηση βοηθείας προς τους ογκολογικούς ασθενείς που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: «Μάθημα» ζωής στο 45ο Δημοτικό Σχολείο

    Όταν οι εκπαιδευτικοί έχουν πάθος και μεράκι, μπορούν να...

    Αχαϊα: Φεύγει από την Αχαγιά ο ΟΔΔΥ και πάει… Πάτρα

    «Μπαλάκι» µεταξύ Αχαγιάς – Πατρών έχει γίνει ο Οργανισµός...

    Κλόε Καρντάσιαν: Έχω να κάνω σεξ πάνω από τρία χρόνια, δεν βγαίνω ραντεβού με κανέναν

    Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και την...

    Το κυνήγι του δολοφόνου: 6+1 εγκλήματα που βασάνισαν τους Πουαρό της ΕΛ.ΑΣ.

    Μετά την άγρια, διπλή δολοφονία του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ...