«Καρότο και μαστίγιο» για τους διστακτικούς – Ξεχνάμε τα lockdown, έρχονται μέτρα μόνο για ανεμβολίαστους

    Ημερομηνία:

    Σε πλήρη εξέλιξη είναι εδώ και περίπου ένα μήνα, η συζήτηση για τις επιπλέον ελευθερίες από τα περιοριστικά μέτρα του κοροναϊού, που θα μπορούν να απολαμβάνουν οι πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ τις τελευταίες μέρες άνοιξε μια ακόμη συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αρκετών ομάδων εργαζομένων.

    Με δεδομένο ότι για να χτιστεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας στον κοροναϊό, μέσα στο καλοκαίρι ώστε να μην έρθει τέταρτο κύμα το φθινόπωρο και βλέποντας την απροθυμία μερίδας του πληθυσμού να εμβολιαστεί, κυβέρνηση και υγειονομικές αρχές, αναζητούν τρόπους ώστε να πειστούν όσοι διστάζουν, χρησιμοποιώντας και το καρότο και το μαστίγιο.

    Είναι ενδεικτικό ότι ο  υφυπουργός παρά το πρωθυπουργώ, Ακης Σκέρτσος,  ανακοινώνοντας ότι οι εμβολιασμένοι θα εξαιρεθούν από τη διαδικασία του υποχρεωτικού self testing από την 1η Ιούλιου, ξεκαθάρισε ταυτόχρονα, ότι τα όποια περιοριστικά μέτρα ληφθούν στο μέλλον, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους. «Καρότο και μαστίγιο» για τους διστακτικούς – Ξεχνάμε τα lockdown, έρχονται μέτρα μόνο για ανεμβολίαστους

    Ξεχάστε τα lockdown- Περιοριστικά μέτρα μόνο για τους ανεμβολίαστους

    «Αυτό το οποίο πρέπει να καταλάβουν οι ανεμβολίαστοι είναι ότι όσο μεγαλώνει ο βαθμός ανοσίας της κοινωνίας και πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος να νοσούν οι πιο ευάλωτοι από μας και να επιβαρύνουν το Σύστημα Υγείας δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν ξανά, από το φθινόπωρο για παράδειγμα, καθολικά μέτρα, τα οποία θα περιορίζουν τις ζωές των εμβολιασμένων. Μέτρα θα υπάρχουν ως προς τη δημόσια υγεία αλλά θα αφορούν τους ανεμβολίαστους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος.

    Κατ’ επέκταση όπως τόνισε εκείνοι που θα επιμείνουν να μένουν ανεμβολίαστοι πρέπει να ξέρουν ότι θα εξακολουθήσουν να υφίστανται περιορισμούς στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται, κοινωνικοποιούνται, ψυχαγωγούνται, διασκεδάζουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Black Friday: Η σκοτεινή αληθινή ιστορία πίσω από το όνομα

    Για χρόνια, την λεγόμενη Black Friday αγοραστές κατέκλυζαν τα...

    Τσάι: Οι πιο ξεχωριστές και σπάνιες ποικιλίες

    Από την Κίνα του 3ου αιώνα π.Χ ως το...

    Τα 10 χαρακτηριστικά του καλού μαθητή – Τι να κάνουν οι γονείς για να τα αναδείξουν

    Ας ξεκινήσουμε με μία απλή υπενθύμιση: καλός μαθητής δεν...

    ΗΠΑ: Ροζ κρουαζιέρες για να φέρουν τα ζευγάρια πιο κοντά…! 60 άτομα ταυτόχρονο οργασμό

    Όταν φθίνει το ερωτικό πάθος, υπάρχει η λύση της... ροζ κρουαζιέρας. Τα ζευγάρια...