Κασσελάκης από Θεσσαλονίκη: Στις αρχές της νέας χρονιάς η Κ.Ο. του Κινήματος Δημοκρατίας- Στόχος τα 100.000 μέλη μέσα στο 2025

    Ημερομηνία:

    Στις αρχές της νέας χρονιάς θα συγκροτηθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Δημοκρατίας και ο στόχος είναι να φτάσει τα 100.000 μέλη μέσα στο 2025, που σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 35.000, όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, στη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους στην Θεσσαλονίκη ενόψει των Χριστουγέννων.

    Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε πως όσο είναι αυτός πρόεδρος δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να συνεργαστεί το Κίνημα Δημοκρατίας με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ χαρακτήρισε «ντροπή» την ονοματολογία για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Για την Θεσσαλονίκη τόνισε ότι τη θεωρεί καθοριστική για την ανάπτυξη της Ελλάδας και πρέπει να γίνει μία σύγχρονη, πράσινη πόλη που θα έχει όλες τις απαραίτητες υποδομές και θα μπορεί να κρατήσει τους νέους.

    Συνοδευόμενος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τους βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη, Κυριακή Μάλαμα και μέλη του κόμματος ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας περιόδευσε στις αγορές Καπάνι και Μοδιάνο, όπου συζήτησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές σχετικά με τις τιμές των προϊόντων, την ακρίβεια και αντάλλαξε ευχές για τα Χριστούγεννα.

    Στις δυο αγορές τον ξενάγησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Χρήστος Νικολόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα Ενωμένη: ΔΕΥΑΠ και Δημοτική Αρχή Δήμου Πατρέων, ανίκανοι ή ιδεολογικά εγκλωβισμένοι;

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», αναφέρονται τα...

    TikTok: Ο αλγόριθμός του μας εθίζει με ισχυρές δόσεις ντοπαμίνης – Πώς έγινε viral και γιατί είναι μία «οικονομία» από μόνο του

    Θα φανταζόταν κανείς ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα θα μπορούσαν να ερίσουν...

    Μητροπόλεις του κόσμου: Παγκόσμιο κύμα ενάντια στις αφίσες

    Στην δυτική κουλτούρα, η αφίσα ήταν για δεκαετίες ένας...

    Πρόστιμο 1000 ευρώ σε 60χρονη επειδή παράτησε σκύλο στο αυτοκίνητο μέσα στη ζέστη

    Στη σύλληψη μιας 60χρονης αλλοδαπής που παράτησε τον σκύλο...