Κασσελάκης: «Δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης με την Πλεύση Ελευθερίας»

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του, ότι δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης του κόμματός του με την Πλεύση Ελευθερίας, παρά τις κοινές θέσεις που έχουν αναπτύξει, ειδικά όσον αφορά την υπόθεση των Τεμπών. Ο Κασσελάκης τόνισε ότι αν και υπάρχει συνεργασία σε ορισμένα πολιτικά ζητήματα, κάθε κόμμα διατηρεί την ανεξαρτησία του.

    Ο Κασσελάκης αναφέρθηκε επίσης στην πολιτική στρατηγική που ακολουθούν, λέγοντας ότι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πλεύση Ελευθερίας θα προχωρήσουν σε κατηγορητήρια για πολιτικούς που ευθύνονται για το δυστύχημα των Τεμπών. Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη για δικαστική έρευνα, καλώντας και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να συμμετάσχουν.

    Αναφορικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, χαρακτηρίζοντας τον “ηθικό αυτουργό όλων των κακουργημάτων” και αμφισβήτησε την αθωότητά του σχετικά με τις υποθέσεις παρακολούθησης με το Predator και τις πρόσφατες καταγγελίες για τις ενέργειες της κυβέρνησης. Τέλος, αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση στη χώρα, έκανε λόγο για την ανάγκη εκλογικής ανατροπής, λέγοντας ότι το “σάπιο πολιτικό σύστημα” πρέπει να αλλάξει, κάτι που, όπως είπε, μπορεί να επιτευχθεί μόνο από τον ελληνικό λαό.

    Κασσελάκης: Συνεργασία με την Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη
    02:06

    Σ. Κασσελάκης: «Το Κίνημα Δημοκρατίας θέλει το ΦΠΑ στο 15%»
    20:57

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συναντήθηκαν ξανά οι απόφοιτοι του 4ου Γυμνασίου Αρρένων

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%bf%ce%b9/

    28η Οκτωβρίου: Μια ιστορική μαρτυρία για το ελάχιστα γνωστό ναυτικό νοσοκομείο της Πάτρας

    Την λειτουργία ενός ελάχιστα γνωστού στρατιωτικού νοσοκομείου στην Πάτρα,...

    Το Ισραηλινό Crown Iris φθάνει αύριο στην Πάτρα! Κινητοποίηση για να το εμποδίσουν! Μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ.

    Mεγάλη αναμένεται  η κινητοποίηση της Αστυνομίας αύριο Τετάρτη, καθώς...

    28η Οκτωβρίου: O μπακαλιάρος και η σκορδαλιά – Πως καθιερώθηκε το έθιμο;

    Mια άκρως σημαντική και… “μεγάλη” ημέρα είναι αυτή της...