Κασσελάκης: Διαψεύδει δημοσίευμα που τον εμφανίζει ως μέλος των Ρεπουμπλικανών

    Ημερομηνία:

    Διαψεύδει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» που τον φέρει να είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

    Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι δεν είναι μέλος κανενός κόμματος ωστόσο προσθέτει ότι από το 2007 στήριξε φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν.

     

    Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών! Να με εμφανίσουν ως Ρεπουμπλικανό. Ο οποίος μάλιστα, το 2023, την ώρα που συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τάχα εγγραφόταν στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα στις ΗΠΑ! Το «έγγραφό» τους έχει μέχρι και ψεύτικη διεύθυνση. Σας παραθέτω -όπως πάντα- την αλήθεια: Πληκτρολογώ τα πραγματικά μου στοιχεία και το σύστημα δεν με εμφανίζει εγγεγραμμένο σε κανένα κόμμα. Όμως δεν θέλω να κρύβομαι: Στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν από το 2007. Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ως προς την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μαρία Σολωμού δηλώνει «καλοκαιρινός τύπος» και φωτογραφίζεται με ροζ μπικίνι στην Πάρο

    Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο απόλαυσε η Μαρία Σολωμού,...

    Στη Βουλή η Καρυστιανού – Κατέθεσε 1,3 εκατομμύρια υπογραφές για την κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

    Στη Βουλή προσήλθε η κυρία Μαρία Καρυστιανού προκειμένου να καταθέσει αίτημα...

    Αποθέωση για τους Green Day στο ΟΑΚΑ: Χιλιάδες θεατές στην πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα

    Για πρώτη φορά στην καριέρα τους, οι Green Day εμφανίστηκαν ζωντανά...

    ΠΑΤΡΑ – ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Μέχρι την Παρασκευή τα έργα στις γραμμές – ΦΩΤΟ

    Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό Πάτρας – Με λεωφορεία έως...