ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ: Να πάμε σε εκλογές, για δεύτερη φορά! Δεν μπορώ να είμαι Πρόεδρος υπό αμφισβήτηση και προθεσμία

    Ημερομηνία:

    Στήριξη από τους συνέδρους, με ή χωρίς κάλπες, αναμένεται να ζητήσει κατά την ομιλία του, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Τώρα είναι η ώρα για όλα ή τίποτα» ξεκίνησε ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας ότι σύνεδροι που νοιάζονται τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζεύουν από χθες, «με απόλυτη ανιδιοτέλεια», υπογραφές για να μην γίνουν εκλογές τώρα.

    Ο κ. Κασσελάκης εξήγησε ωστόσο ότι δεν γίνεται να μην γίνουν εκλογές τώρα και είπε ότι μονη διέξοδος είναι να δοθεί ο λόγος και πάλι στα μέλη του κόμματος. «Μπήκα στο συνέδριο ολόκληρος, πώς γίνεται να βγω κομμένος καμματάκια;» διερωτήθηκε, επικαλούμενος ότι ο «ιστορικός μας ηγέτης», Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε εκλογές και ότι η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ήδη την υποψηφιότητά της.

    Δείτε την ομιλία: 

     

     

     

     

     

    «Φωτογραφίζοντας» όσους τον υπονόμευσαν, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε πριν από τέσσερις μήνες, όμως κάποιοι έκαναν ότι δεν τον άκουσαν. «Ξέρω ότι έχετε βαρεθεί, έχετε κουραστεί» είπε, απευθυνόμενος στα μέλη. «Δεν γίνεται να παραμείνω πρόεδρος υπό αυτές τις συνθήκες» υπογράμμισε.

    Όπως είπε, εάν κάποιος εκλεγεί πρόεδρος για δεύτερη φορά, δεν γίνεται να είναι φυτευτός, αλλά θα σημαίνει ότι «έβγαλε ρίζες στην κοινωνία».

    «Κάντε την καρδιά σας πέτρα και πάμε σε εκλογές στις 10 Μαρτίοου, ώστε ο νικητής να έχει χρόνο για τη μάχη των ευρωεκλογών» ανέφερε ακόμη. «Πρόεδρος υπό προθεσμία, που θα πάει στις ευρωεκλογές αμέσως μετά την εσωκομματική σύγκρουση, δεν μπορώ να γίνω» υπογράμμισε. Μπορώ να γίνω πρόεδρος στις 10 Μαρτίου με ορίζοντα εθνικών εκλογών και με τη δική σας εντολή, είπε, υποσχόμενος αλλαγές στο Καταστατικό της παράταξης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...

    Ο Ορφέας Αυγουστίδης στο σινεμά ως Σορίν Ματέι – Ο μακελάρης της οδού Νιόβης

    Μπορεί από την εταιρία παραγωγής Tanweer να έχει ανακοινωθεί...

    Σαλάτα με καρπούζι, φέτα, δυόσμο και πιπεριά chili

    Οι σαλάτες αποτελούν την τέλεια λύση για τα γεύματά μας, όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει.Μας δροσίζουν, μας ενυδατώνουν και...

    ΠΑΤΡΑ: Μπήκε με μαχαίρι σε ψιλικατζίδικο και άρπαξε 1700 ευρώ

    Ληστεία με την απειλή μαχαιριού στην Πάτρα. Σήμερα τα ξημερώματα...