Κάστρο αξίας 48 εκατομμυρίων ευρώ θέλει να νοικιάσει ο Μέσι

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ένα επιβλητικό κάστρο, το οποίο βρίσκεται στα περίχωρα του Παρισιού, ένα ακίνητο αξίας 48 εκατομμυρίων ευρώ, σκέφτεται να νοικιάσει ο Λιονέλ Μέσι για την παραμονή του στη γαλλική πρωτεύουσα, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

    Το κάστρο χτίστηκε το 1899 και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Σαρλ ντε Γκωλ παρέμεινε εκεί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

    Το τεράστιο ακίνητο διαθέτει ποικιλία από διαφορετικά δωμάτια, 30 στο σύνολο, ενώ πολυτελής είναι η εσωτερική του πισίνα.

    Όπως αναφέρεται, οι απαιτήσεις της οικογένειας στην αναζήτηση κατοικίας είναι πολλές: το κατάλυμα πρέπει να διαθέτει εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, πολλά δωμάτια για παιδιά, προστατευμένο χώρο στάθμευσης, ιδιωτικό οικιακό κινηματογράφο, κλιματισμό και κήπο.

    Ο 34χρονος αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν διαμένει στο Royal Monceau, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, με την οικογένειά του από τότε που μετακόμισε από τη Βαρκελώνη, τον Αύγουστο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για κλασική μακαρονοσαλάτα με ζαμπόν

    Συνταγή - Αυτή η μακαρονοσαλάτα με ζαμπόν είναι η τέλεια...

    Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης: “Το γνωστό αφήγημα του αντικομμουνισμού και οι κομματικές δεσμεύσεις”

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Πάτρα "Ενωμένη", αναφέρονται τα εξής: Η...

    ΠΑΤΡΑ: Ο εμπορικός σύλλογος… κόβει την πίτα του

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση...

    Πρίγκιπας Χάρι: Εξετάζεται η δημοσιοποίηση των αρχείων – Μυστήριο το πώς εκδόθηκε η βίζα του

    Ομοσπονδιακός δικαστής στις ΗΠΑ δήλωσε την Τετάρτη ότι «πιθανότατα»...
    Best Shop