Καταχειροκροτήθηκαν οι Πυξ Λαξ στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαΐου χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τα Παλαιά Σφαγεία Πατρών για να απολαύσουν από κοντά την πολυαναμενόμενη συναυλία των Πυξ Λαξ. Από νωρίς δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στον χώρο μπροστά από την εξέδρα της συναυλίας και περιμετρικά αυτής.

    Μικροί και μεγάλοι χόρευαν και τραγουδούσαν παλιές και νέες επιτυχίες του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα…». Το πλήθος κόσμου έγινε ένα με τους καλλιτέχνες και όλοι μαζί ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο, ενώ οι δύο τραγουδιστές δεν έκρυψαν την συγκίνησή τους.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Οι συναυλίες ξεκίνησαν με έναν δυναμικό τρόπο για το φετινό καλοκαίρι στην Πάτρα μιας και η πόλη μας ήταν ο τρίτος προορισμός της καλοκαιρινής περιοδείας του θρυλικού συγκροτήματος και σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει αναμένεται να συνεχιστούν στο ίδιο τέμπο και τους επόμενους μήνες, παίρνοντας τη σκυτάλη από το καλοκαίρι του 2022 όπου σημειώθηκε ρεκόρ εισιτηρίων σε όλη την Ελλάδα.

    Καταχειροκροτήθηκαν οι Πυξ Λαξ στην Πάτρα - ΦΩΤΟ Καταχειροκροτήθηκαν οι Πυξ Λαξ στην Πάτρα - ΦΩΤΟ Καταχειροκροτήθηκαν οι Πυξ Λαξ στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου

    Λόγω των έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που σύμφωνα με τις προβλέψεις...

    Αιγιάλεια: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε πολίτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ

    Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι κατηγορούμενοι ανέρχεται...

    ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ: Δύο τροχαία σε οδό Γούναρη και Αγιο Βασίλειο – Συναγερμός στη ΕΛΑΣ

    Δύο τροχαία με δύο τραυματισμούς σε Πάτρα και Αγιο...