Καταδικάστηκε 24χρονος για βιασμό 12χρονου αγοριού

    Ημερομηνία:

    Ποινή κάθειρξης 13 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε έναν 24χρονο αλβανικής καταγωγής για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανηλίκου συγχωριανού του, σε περιοχή της Βορείου Ελλάδος.

    Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και βιασμό, επίσης κατά εξακολούθηση, χωρίς να του αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό.

    Το δικαστήριο αποφάσισε – κατά πλειοψηφία – η έφεση του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό θα παραμείνει ελεύθερος.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις φαίνεται να τελέστηκαν από το 2018 έως το 2021, σε χωριό της Βορείου Ελλάδος, όταν το θύμα ήταν, τότε, 12 ετών και ο κατηγορούμενος δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Ο νεαρός φαίνεται πως καλούσε στο σπίτι του το παιδί για να παίξουν ηλεκτρονικά παιχνίδια και τότε τον κακοποιούσε σεξουαλικά. Επιπλέον, οι πράξεις φαίνεται πως τελέστηκαν και σε εξωτερικό χώρο που συναντούσε ο 24χρονος το ανήλικο θύμα.

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

    protothema.gr

    Στράτος Λούβαρης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσοι ερωτικοί σύντροφοι είναι… πολλοί; Οι χώρες με τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ ανά άτομο

    Η Τουρκία έχει λάβει τον τίτλο μιας από τις πιο σεξουαλικά...

    Αίγιο: Τρεις οι υποψήφιοι για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου (Φωτο)

    Σε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου και...

    Στα 50 δισ. ευρώ το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα

    66Στην Ελλάδα κυκλοφορεί μαύρο χρήμα ύψους 45 έως 50 δισ. ευρώ. Πρόκειται...

    Σύνταξη 409 ευρώ για ανασφάλιστους υπερήλικες – Ποιοι τη δικαιούνται και ποιες είναι οι προϋποθέσεις

    Σύνταξη ανασφάλιστων υπερηλίκων ύψους 409 ευρώ μπορούν να λάβουν οι πολίτες...