Kαταδικάστηκε 48χρονος Γερμανός που ζούσε σε αυτοκίνητο και έκανε δημοσίως… την ανάγκη του

Ημερομηνία:

Σε σπίτι είχε μετατρέψει το αυτοκίνητό του 48χρονος Γερμανός, ο οποίος συνελήφθη, όταν καταγγέλθηκε από περιοίκους ότι είχε συσσωρεύσει γύρω του σκουπίδια κι έκανε την ανάγκη του στο ιδιωτικό οικόπεδο, όπου είχε σταθμεύσει το όχημα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε 12μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, για υποβάθμιση περιβάλλοντος, ενώ αποφάσισε να αφαιρεθεί από την κατοχή του το αυτοκίνητο, καθώς δεν προέκυψε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του.

Ο 48χρονος, απολογούμενος ανέφερε ότι ζει κάποια χρόνια στην Ελλάδα κι ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη για την αγορά ακινήτου. Αρνήθηκε ότι έκανε την ανάγκη του σε κοινή θέα, υποστηρίζοντας ότι απευθυνόταν σε παρακείμενα καταστήματα, ενώ για το αυτοκίνητο είπε ότι ακινητοποιήθηκε στο σημείο επειδή του έκλεψαν την μπαταρία, τη βενζίνη κι άλλα μέρη του.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Φυτέψτε τώρα αυτούς τους 5 βολβούς για να φέρετε τη μαγεία των βουνών την άνοιξη στο μπαλκόνι σας

Αυτή την εποχή, περπατώντας στα μονοπάτια των βουνών μας,...

Πόσο κοστίζει να δώσεις το όνομά σου σε έναν τόπο;

Πόσο κοστίζει ένα όνομα; Αν βρίσκεται πάνω σε μια...