Καταγγελία Δήμου Πατρέων: Χωρίς ρεύμα παιδικός σταθμός εν μέσω καύσωνα

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση:

    Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κίνηση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσουν στη διακοπή της παροχής του ρεύματος σε παιδικό σταθμό του Δήμου Πατρέων το μεσημέρι της Τρίτης, χωρίς καμία προειδοποίηση προς τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) και μάλιστα για οφειλή που δεν του έχει βεβαιωθεί.

    Είναι απαράδεκτο να κόβεται το ρεύμα σε μια τόσο ευαίσθητη δομή και να μην επανασυνδέεται άμεσα, πόσο μάλλον όταν ο λογαριασμός που δεν είχε σταλεί στον ΚΟΔΗΠ, αποπληρώθηκε αμέσως.

    Είναι γνωστό ότι η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ, δρουν με απόλυτα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και δεν διστάζουν να  κόψουν το ρεύμα ακόμα και σε ευπαθείς ομάδες ή σε μακροχρόνια ανέργους, αυτό επιτάσσει  η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας με τις υπέρογκες χρεώσεις για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη, όταν οι λαϊκές οικογένειες δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ψηφιακό Μουσείο για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία από Ψωμά (Φωτο)

    Τις κυβιστήσεις της Δημοτικής Αρχής που γίνονται για το...

    Δημοφιλής Πατρινός ξεσπά: «Ούτε την ξέρω την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, ούτε θέλω να ξέρω. Έστειλαν αυτή την μπαλαρίνα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%be%ce%b5%cf%83%cf%80%ce%ac-%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%be%ce%ad/

    ΠΑΤΡΑ: Σε εφαρμογή το σχέδιο αυξημένων περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ στον Ριγανόκαμπο – TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ

    Αυξημένες περιπολίες ξεκινά από αύριο,   η αστυνομία της Πάτρας,...

    Ολυμπία Οδός: Προετοιμάζεται για τη χειμερινή περίοδο (Φωτο)

    Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου, η Ολυμπία Οδός...