Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου

    Ημερομηνία:

    Περιστατικό ακραίας βίας σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες έξω από γυμνάσιο του Δήμου Σκύδρας Πέλλας, καθώς μαθητής φέρεται να έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του.

    Πιο συγκεκριμένα, η ενημερωτική ιστοσελίδα της Πέλλας karatzova.com μεταδίδει ότι σύμφωνα με καταγγελία η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, μαθητής της Β’ τάξης ενός γυμνασίου του δήμου Σκύδρας δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο μαθητή, της Γ’ Τάξης, ο οποίος επιχείρησε να βάλει μέσα στο μάτι του συμμαθητή του αναμμένο τσιγάρο! Το θύμα αντιστάθηκε και τελικά ο καταγγελλόμενος έσβησε το τσιγάρο στο μάγουλο του συμμαθητή του προκαλώντας του εγκαύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    Το θύμα κατήγγειλε αμέσως το παραπάνω γεγονός στην αστυνομία, η οποία παρέπεμψε τον καταγγελλόμενο στον ανακριτή προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία.

    Το περιστατικό συνέβη μετά από το σχόλασμα των μαθημάτων και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και προηγούμενες καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο σχετικά με περιστατικά εντός σχολείου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιος πασίγνωστου Πατρινού πολιτικού ο νεαρός που συνελήφθη μετά από καταδίωξη – φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d/

    Απόφαση – «βόμβα» από την ΕΕ: Υπεύθυνες οι ψηφιακές πλατφόρμες σε περιπτώσεις διαδικτυακής απάτης

    Ψηφιακές πλατφόρμες όπως το Meta και το TikTok θα θεωρούνται πλέον συνυπεύθυνες για νέα...

    Πάτρα: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Αραχωβιτίκων

    Πρόσκληση από τον Ιερό Ναός Αγίου Ανδρέα Αραχωβιτίκων: “Μεγαλοπρεπώς τιμώμεν...

    Στο Αίγιο σήμερα ο Χάρης Θεοχάρης

    Στο πλαίσιο της επικείμενης υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας της Περιφέρειας...