ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ 45ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ: 5 ανήλικοι πήγαν να βιάσουν την κόρη μου

    Ημερομηνία:

    Πέντε μαθητές ηλικίας από 13 έως 16 ετών συνελήφθησαν από την Αστυνομία γιατί, επιτέθηκαν, ακινητοποίησαν και επιχείρησαν να βιάσουν συμμαθήτρια τους.

    Xθες το απόγευμα, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου μια 45χρονη μητέρα και κατήγγειλε ότι πέντε συμμαθητές της κόρης της αποπειράθηκαν να τη βιάσουν μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

    Φλίγκος

    Όπως είπε, στις 11 το πρωί της Τετάρτης και ενώ το κοριτσάκι ήταν στο προαύλιο του Γυμνασίου, πέντε ανήλικοι συμμαθητές της, ενεργώντας από κοινού, την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια, τη θώπευσαν στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

    GLEARNET

    Το παιδί, προβάλλοντας αντίσταση κατάφερε να ξεγλιστρήσει απο τα χέρια τους και τρέχοντας να απομακρυνθεί από το σημείο. Η Ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να τακτοποιήσει και να συλλάβει τα μέλη της νοσηρής άγουρης παρέας και τους γονείς τους την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    My street: Δείτε πόσες αναφορές έχουν γίνει για τον Δήμο Πατρέων

    Περισσότεροι από 33.000 πολίτες έχουν ήδη κατεβάσει την εφαρμογή...

    ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Αρης Τυλιγάδης

    Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην Αιγιαλεία και σε ολόκληρη την Αχαΐα...

    Πολύτεκνοι: Τα τέσσερα σημεία που φέρνουν αλλαγές στο φορολογικό τοπίο – Το όφελος για τις οικογένειες

    Σε τέσσερα ανέρχονται τα κύρια νέα στοιχεία που φέρνουν...

    Ελληνοτουρκική δοκιμασία στη Νέα Υόρκη – Εν μέσω τριβών το ραντεβού Μητσοτάκη με Ερντογάν

    Υπό το πρίσμα νέων δεδομένων θα διεξαχθεί, όπως γίνεται...