Κατάκολο: Ομπρέλα προστασίας για το λιμάνι – Ενστάσεις από το Δήμο Πύργου για επισφαλείς συνθήκες

Ημερομηνία:

«Είναι άδικο κάποιοι να δημιουργούν εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Με αυτή τη φράση, ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, αντικρούει τις καταγγελίες περί επισφαλών συνθηκών στο λιμάνι του Κατακόλου. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το επίπεδο ασφαλείας ικανοποιητικό, παρά τα μικροπροβλήματα που συναντώνται στο σύνολο των λιμένων. «Είμαστε λιμάνι αναπτυσσόμενο. Η συντριπτική πλειοψηφία των λιμανιών κρουαζιέρας διαθέτει πολύ χαμηλότερου επιπέδου υπηρεσίες», τόνισε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Αντωνακόπουλος.

PHILOXENIA
Παραδέχθηκε ότι πολλές φορές επαγγελματικές τάξεις που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι εκτρέπονται. «Προσπαθήσαμε να μην συνωστίζονται μπροστά στη σκάλα εξόδου προς τη χερσαία ζώνη όλοι οι επαγγελματίες. Δώσαμε προτεραιότητα στο ΤΑΧΙ και στα αυτοκίνητα της κρουαζιέρας. Η κατάσταση είναι κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν» υπογραμμίζει.

Η τήρηση της νομιμότητας στη χερσαία ζώνη του λιμανιού- όπως είπε στην «Π»- εμπίπτει στο λιμεναρχείο. «Από την έξοδο της χερσαίας ζώνης εποπτεύουν Αστυνομία, Τροχαία, κ.ά.» συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι το Λιμενικό Ταμείο διαθέτει υπεύθυνο ασφαλείας, φύλαξη και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΟΝΝΕΔ Αχαϊας: Ουδέν μονιμότερον…

To «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» φαίνεται πως έχει υιοθετήσει...

Πάτρα: Νέος διπλός θάνατος για ζευγάρι! Η τραγωδία στα Ροϊτικα

Πριν από λίγες ημέρες η Πάτρα συγκλονίστηκε από τον...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΙΣ: Στη µνήµη του Αγίου Φανουρίου

Τη µνήµη του Αγίου Φανουρίου τιµά η Εκκλησία µας...

Άρχισε η αντεπίθεση: Η Skoda ανατρέπει την Tesla

Το Skoda Elroq ήταν το Νο1 ηλεκτρικό της Ευρώπης...