Κατάλαβαν την “γκάφα” τους και το πήραν πίσω! Αυτοί είναι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που τελικά… δεν μετατίθενται

    Ημερομηνία:

    Ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε στις μεταθέσεις των δύο αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και πιο συγκεκριμένα σε Ασφάλεια Πατρών και Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας. Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια στους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

    Πρόκειται για τους αστυνομικούς υποδιευθυντές Κώστα Δελημάρη και Θεοδόση Σαμπανιώτη που υπηρετούν στις θέσεις του Τμηματάρχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Διοικητή της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας αντίστοιχα. Αξιωματικοί με πλούσια υπηρεσιακή δράση και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, στην πολυετή παρουσία τους, στις Υπηρεσίες Ασφαλείας της περιοχής.

    Σύμφωνα με την απόφαση, ο μεν Κώστας Δελημάρης επρόκειτο να μετατεθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας και ο προκάτοχός του Θεοδόσης Σαμπανιώτης στο τρίτο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, ως Διοικητής.

    Τελικά, οι δύο πολύκροτες μεταθέσεις ανεκλήθησαν από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο κι αφού πρώτα οι αξιωματικοί είχαν προσφύγει κατά της απόφασης.

    Έτσι, οι δύο πολύπειροι αστυνομικοί παραμένουν στη θέση τους συνεχίζοντας το πολύτιμο έργο τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΝΔ παρακολουθεί τη μάχη των…δεύτερων στις δημοσκοπήσεις και κάνει ασκήσεις συσπείρωσης ψηφοφόρων του 2023

    Η απουσία ενός εναλλακτικού πόλου στην αντιπολίτευση τα τελευταία...

    Πάτρα – τροχαίο με δίκυκλο στην οδό Αμερικής

    Ένα ακόμη τροχαίο μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο,...

    Ποιοι Ελληνες εφοπλιστές κάνουν πάρτι στη Wall Street

    Με τον Baltic Dry Index να περνά ξανά με άνεση...

    Πάτρα: Εκαναν “καντάδα” με… τραπ έξω από σχολείο και… εκλήθη η Αστυνομία

    Η αποφάσισαν πως δεν έπρεπε να γίνει μάθημα στο...