Κατάμεστο γήπεδο σε καιρό πανδημίας!

    Ημερομηνία:

    Η εικόνα είναι απίστευτη. Βγαλμένη από την πιο κανονική ζωή μας. Τότε που τα γήπεδα ήταν γεμάτα και μπορούσαμε να δούμε από κοντά τους αγώνες. Για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 και το ξεκίνημα της πανδημίας του Covid-19, οι εξέδρες γέμισαν κόσμο. Συνέβη στο εναρκτήριο ματς των Texas Rangers κόντρα στους Blue Jays.

    Πρόκειται για αναμέτρηση μπέιζμπολ, την οποία παρακολούθησαν 40.000 φίλαθλοι που γέμισαν το «Life Field» στο Αρλινγκτον. Το Τέξας είναι η μοναδική Πολιτεία των ΗΠΑ που επιτρέπει αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους events με κόσμο. Μάλιστα έναν μήνα νωρίτερα, ο κυβερνήτης, Γκρεγκ Αμποτ ανακοίνωσε ότι δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και ότι όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν κανονικά.

    Βέβαια, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, εξήγησε ότι στο γήπεδο η μάσκα είναι υποχρεωτική, αλλά με 40.000 στοιβαγμένους, είναι αμφίβολο πόση προστασία θα μπορούσε να προσφέρει η χρήση της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος-Αλέξιος: ο πρωτότοκος γιος του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ είναι ένας Έλληνας με διεθνές προφίλ

    Καθώς ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος γιόρτασε, στις 29 Οκτωβρίου, τα 27α...

    Η Ελλάδα ζητά από τις Big Tech να εφαρμόσουν την ευρωπαϊκή επαλήθευση ηλικίας

    Με επιστολή προς τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες —Google, Meta,...

    Sold-out: Γιατί τα εισιτήρια στα αθηναϊκά θέατρα εξαφανίζονται πριν αρχίσει η πρόβα

    Τα φώτα σβήνουν, μια ανάσα πριν αρχίσει η παράσταση....

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ: Γιορτή των Πολυτέκνων – Τιμή στην οικογένεια, επένδυση στο μέλλον

    Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, η Ελλάδα τιμά τους...