Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: “Η εταιρεία μόνη της είχε αποφασίσει χωρίς άδεια κανενός να συνεχίσει τις εργασίες” λέει ο Γεωργιάδης

Ημερομηνία:

Ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 24 αναφέρθηκε στην κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα.

Όσον  αφορά στο συμβάν στην περιμετρική της Πάτρας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «το δυστύχημα συνέβη 12:20. Άρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχαν σταματήσει οι εργασίες την ώρα που είχε διατάξει το κράτος, αλλά η εταιρεία μόνη της είχε αποφασίσει χωρίς άδεια κανενός να συνεχίσει τις εργασίες. Διερευνά η Επιθεώρηση Εργασίας από χθες το γιατί και το πώς. Προφανώς και τα πρόστιμα θα μπουν και όλα τα προβλεπόμενα θα ακολουθηθούν. Δεν λέω ότι αυτό φέρνει πίσω στη ζωή τον συμπολίτη μας που πέθανε, ούτε ότι θα φτιάξει την υγεία του άλλου συμπολίτη μας που είναι σε πολύ βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά, δυστυχώς, εάν είχαν τηρήσει την υπουργική απόφαση που είχαμε εκδώσει, 12:00 η ώρα θα είχαν φύγει και αυτή η τραγωδία δεν θα είχε συμβεί».

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ξεφεύγει πάλι η κατάσταση στη Θέουτα: Κάτοικοι καίνε σκηνές μεταναστών και μπλοκάρουν τη διανομή φαγητού, δείτε βίντεο

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Θέουτα, καθώς η πρωτοφανής μεταναστευτική...

Europa League: Οι αντίπαλοι του ΟΦΗ στη League Phase

Πραγματοποιήθηκε στην έδρα της UEFA στην Ελβετία, η κλήρωση...

Europa League: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη League Phase

Πραγματοποιήθηκε στην έδρα της UEFA στην Ελβετία, η κλήρωση...

«Σαρώνουν» και στη Δυτική Ελλάδα οι απάτες με τον δήθεν λογιστή -Στο στόχαστρο ηλικιωμένοι

Ο «λογιστής» τηλεφωνεί για μια επιστροφή φόρου που πρέπει...