Κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου σε πλατείες της Πάτρας για το «Pink the City»

    Ημερομηνία:

    Η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στηρίζει έμπρακτα το «Pink the City» που κορυφώνεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας παραχωρώντας από χθες 19 Οκτωβρίου σε δυο πλατείες της Πάτρας κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων.

    GLEARNET
    Κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου σε πλατείες της Πάτρας για το «Pink the City»

    Πρόκειται για μια κατασκευή-σύνθεση αποτελούμενη από 5 υπερμεγέθη άνθη που έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος της πλατείας των Υψηλών Αλωνίων (πλατεία εκκίνησης του μεγάλου περιπάτου της Κυριακής στην Πάτρα) και για τρεις μεμονωμένες κατασκευές (καρδιές) σε ροζ χρώμα στην πλατεία Γεωργίου Α΄ δίπλα στο περίπτερο ενημέρωσης του συλλόγου «Άλμα Ζωής». Κάθε ροζ «καρδιά» φέρει στο κέντρο κι ένα μήνυμα: «Ναι στη Πρόληψη», «Ναι στην Ενημέρωση», «Ναι στη Γνώση».

    Κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου σε πλατείες της Πάτρας για το «Pink the City»

    Η ΚΕΔΗΠ-Πάτρας στέκεται θερμά στο πλευρό του συλλόγου και φέτος που «βάφει» ξανά την πόλη ροζ με σκοπό να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να αναδείξει την τεράστια αξία και σημασία της Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού.

    Κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου σε πλατείες της Πάτρας για το «Pink the City»

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπογκντάνοβιτς για Εθνική Ελλάδος: Συγχαρητήρια στα Ορθόδοξα αδέλφια μας

    Ανάρτηση στα social media έκανε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δίνοντας...

    Ευρώπη: Τα ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα του φετινού καλοκαιριού στοίχισαν 43 δισ. ευρώ

    Τα κύματα ζέστης, η ξηρασία και οι πλημμύρες, που...

    Υπόθεση μαστροπείας: Ο «κοντός» και οι ερωτικές ταινίες

    Αποτροπιασμό και οργή προκαλούν οι καταθέσεις των θυμάτων του 42χρονου σκηνοθέτη...