Καταβολή 46,84 εκατ. ευρώ σε 9.815 πρώην εργαζόμενους σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση

    Ημερομηνία:

    Σε συνέχεια της Απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία διευθετείται οριστικά το ζήτημα της καταβολής του 100% – δηλαδή, ολόκληρης – της αποζημίωσης στους πρώην εργαζομένους σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση, η διαδικασία πλέον ολοκληρώθηκε και σήμερα ξεκινούν και πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι σχετικές αποζημιώσεις.
    Οι δικαιούχοι είναι 9.815 πρώην εργαζόμενοι σε πιστωτικά ιδρύματα που τέθηκαν σε ειδική εκκαθάριση, εκ των οποίων 5.430 στην πρώην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, 2.987 στο πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και οι υπόλοιποι σε άλλα πιστωτικά ιδρύματα υπό ειδική εκκαθάριση.
    Το ποσό που διανέμεται είναι 46,84 εκατ. ευρώ.
    Σημειώνεται ότι, σε δεύτερο στάδιο, θα προχωρήσει η διανομή επιπλέον ποσού 12,61 εκατ. ευρώ σε ακόμη 317 δικαιούχους της πρώην Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, οι οποίοι δικαιώθηκαν βάσει δικαστικών αποφάσεων. Η διανομή του επιπλέον αυτού ποσού υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15/9.
    Το Υπουργείο Οικονομικών, μεθοδικά και με συνέπεια, έδωσε οριστική λύση σε ένα χρόνιο ζήτημα που αφορά πολλούς συμπατριώτες μας.
    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελεγκτές της ΑΑΔΕ ντύθηκαν τουρίστες και βρήκαν φοροδιαφυγή σε 3 στα 4 ημερόπλοια στην Κω

    Συνεχίζεται από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ η επιχείρηση, “Κρουαζιέρα θα σε...

    Σε συναγερμό οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω του Πίρι Ρέις – Άσκηση ετοιμότητας από τον Έβρο έως την Μεγίστη

    Άσκηση ετοιμότητας με ακτίνα από τον Έβρο μέχρι την Μεγίστη...

    ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ… ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Αγωγή για ατύχημα στον πεζόδρομο Κανάρη

    Το πρώτο ατύχημα πριν ολοκληρωθεί το έργο πεζοδρόμησης της...

    Λάκης Λαζόπουλος: Το καυστικό σχόλιο για την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία

    Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου Την προσχώρηση του Ανδρέα...